Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joliasia

wstydze sie swojej mamy

Polecane posty

Gość joliasia

Moja mama pracuje jako sprzataczka bloków. Wszędzie do ludzi chodzi, i tam dadza jej a to kawe, a to na herbatę, poplotkuje. jest pobozna, łazi do kościoła. Wstyd mi za nia, bo mnie uważają za córke sprzątaczki.Moja mama ma brzydkie zeby z kamieniami, niektórych nie ma, nie uzywa perfum , rzadko sie myje. Moj tata nie zyje. Mieszkamy skromnie. W zasadzie ciągle jestem sama bo mama ciągle gdzies "bywa" u ludzi czy to w kościele. Wstyd mi za nią, bo ma dziwne zachowanie. Ludzie uwazają ją za nieco postrzeloną. Teraz jak jestem starsza to mam już tego świadomość. Widzę matki moich koleżanek, eleganckie, miłe, zadbane, i zawsze sa w domu.

wiesz co to smutne ze mozna sie wstydzic wlasnej amtki!!! moze nie chodzi wypacykowana ale to twoja matka!!! co ty bys zrobila jakby chodziła pijana i gdzies zasypiala na schodach???

Gość Wiosna w Miescie
Ida Swieta, kup jej cos na Gwiazdke, moze jakis kosmetyk?? Popros, zeby spedzila z Toba wiecej czasu, przygotuj kolacje wigilijna moze? Moze pogadacie sobie od serca....

Gość lolipop rty
czego chcesz od dziewczyny . Przecież to, że się wstydzi nie znaczy, że jej nie kocha. Przecież ma prawą wstydzić się za zachowanie mamy, która lata po ludziach i nie dba o higienę.

Gość joliasia
nie raz kupowała dezodoranty błyszczyki- nie uzywa.Wigilia będzie u cioci bo ona nigdy nie robi. Mówi ze dla nas nie opłaca sie robić.

Gość wevervfcwre
poza tym uświadom sobie że twoja mama to nie ty a ty to nie twoja mama i dla ciebie ważne jest to co ty sobą reprezentujesz ucz się, dbaj o siebie, nie poddawaj się życiu, wtedy udowodnisz sobie że nie musisz być taka jak twoja mama, a przyjdzie i czas że docenisz ją za niektóre jej cechy, choćby za to że pomimo ciężkiej sytuacji życiowej, czy nawet dziwnych zachowań czy poglądów, zdołała stworzyć ci dobrą, wyjściową sytuację trzymaj się

Gość mnietka
jak dla mnie to po prostu powiedz mamie wprost , ze wstydzisz sie z nia gdzies chodzic , bo nie dba o siebie i nie zachowuje sie z klasa; praca sprzataczki nie ma z tym nic wspolnego , to praca jak kazda inna i nie hanbi

Gość kobietka...83
Twoja mam moze czuje sie samotna, nie ma meza.Ciebie pewnie tez nie ma ciagle wdomu bo masz swoje obowiazki (szkole, studia, prace).spraw Twojej mamie prezent np zaprowadz ja do fryzjera, kosmetyczki, moze kup jej jakies ladne ubranie, albo moze pomysl o dentyscie.moja mama tez jest sprzataczka,nikomu o tym nie mowie.wszyscy pracujemy,ja sobie dorabiam jak tylko moge.i duzo rezcy kupuje do domu, dla rodzicow.nie nawidze tematow jak ktos pyta "czym zajmuja sie Twoi rodzice" nie potrafie przyznac sie co do zawodu mojej mamy.....po czesci Cie rozumiem.ale pomysl jak ja:za kilka lat bedziemy samodzielne,bedziemy mialy swoje domy i bedziemy pomagalyfinansowo rodzicom jak tylko sie da.

Gość Krasnalka Hałabała
taka kobieta powinna miec poczucie smaku a jak widac niema skoro łazi po ludziach, nie myje sie nie perfumuje......ach.....