Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darii

Pytanie do męzczyzn...

Polecane posty

Gość takie pytanie może tylko
darii puszczają ci nerwy, kobieta z klasą nigdy by sobie na to nie pozwoliła :D dziękuję za każdy "ton" utwierdzający mnie w tym przekonaniu :)

Moge zadawac pytania jakie tylko mam ochcte jestem w wolnym kraju

oczywiście, że tak. Pewnie, że możesz, żyjesz w wolnym kraju, ale kobieta z klasą pewnych pytań nie zada, bo nie ma czasu na pierdoły, bo ją nie interesują czcze dyskusje i durne temaciki, które nie mają sensu. Prezes korporacji przynoszącej miliony dolarów nie będzie miał czasu na skręcanie komputerów znajomym. Facet z klasą nie będzie pytał po ile kurwy na ulicy. Kobieta z klasą nie zapyta jakie figury podobają się mężczyznom.

Czytaj uwaznie chlopczyku ja nie powiedzialam ze mam klase....ty z gory zalozyles ze jej nie mam ale na szczescie nie tobie to oceniac! Nie puszczaja mi nerwy tylko przeszlam na twoj tryb rozmowy czytaj.prostszy niz prosty heh. Dostosowalam sie po prostu do Ciebie

Gość kakakakaaaaa
no masz racje jestem niedymany bo jestem facetem i to ja DYMAM ale nie takie wieloryby jak TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A i jeszcze jedno nie uogólniaj wszystkich na podstawie Twojej osby - nie każdy musi za to placić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie serduszko, nigdy nie przejdziesz na mój ton, nie ten poziom :)

widzisz i znowu utwierdziles SIEBIE w przekonaniu ze tklasy nie mam

ja tak łatwo nie daję się prowokować, nie zmieniam poziomu i nadal twierdzę, że kobieta z klasą nie zada tak pustego pytania -> stąd me przypuszzenie, że taką nie jesteś ;) jakie to proste

Alez oczywiscie ze mozesz. Swoje poglady zapewne tylko w sieci mozesz przedstawiac bo w realu zostal bys wysmiany

Gość kakakakaaaaa
Darii ---------> kończe udział w Twoim topiku bo z głodnym sie nie naje a z glupim sie nie na gada!!!!!!!!!!!!!

Prosty to jestes ty kubusiu bo przeciez nie skomplikowany heh

zegnaj :D prosta, nerwowa dziewucho bez klasy

Gość faceci wolą mądre laski
dlatego jesteś sama darii

Gość buahahahahahahahhahahahaha
ale sie rzucial do faceta

Gość a moim zdaniem to jest tak
ile facetow tyle smakow, kazdy woli cos innego a ze nas kobiet jest duzo i roznimy sie od siebie , faceci poprostu przebieraja i wybieraja co im pasuje, a nawet czasmi jest tak , ze druga powiedzmy dziewczyna jest calkowicie inna od tej pierwszej, a my kobiety tez szukamy , np, moj 1 byl brunetem , wysokim i przystojnym ale cham byl , poznalam obecnego , ktory urida nie grzeszy ale mnie kocha i szanuje a ja jego , wiec te pytania typu kto kogo woli itd nie mozna wedlug mnie uogolnic bo znajdzie sie ktos kto bedzie wolal twoja kolezanke , a inny ciebie

ale żeby dojść do tego wniosku co ty, trzeba mieć więcej niż naście lat

A Kobiety nie lubia takich infantylnych mezczyzn jak Ty. Chociaz w piaskownicy znalazl bys moze kolezanke na Twoim poziomie...

infantylny? Hehh, skoro ja jestem infantylny to ty jaka? Spójrz na swoje "rozwojowe" pytanie, zastanów się kto tu jest infantylny.

i jeszcze jedno - w życiu zadaję się jedynie z kobietami, skaczesz do mnie jak wesz na łańcuchu. Każda wypowiedź utwierdza mnie mocniej w przekonaniu o twoim braku klasy, jak to nazywasz.

Nie wiem co jest w tym pytaniu infantylnego...To mniej wiecej tego typu pytanie co np. czy faceci wola blondynki czy brunetki,czesto zadawane przez kobiety...Z Twojego toku rozumowania wynika iz kazda kobieta ktora takowe zada jest dziecinna albo ma nascie lat

a wy sie dalej klocicie Dario , na twoje pytanie nie dostaniesz konkretnej odpowiedzi ale musze przyznac , ze to pytanie jest na pozimie powiedzmy osoby do 20 lat .

tak, bo prawdziwa kobieta, któa jest dojrzałym człowiekiem wie doskonale, że nie olor włosów się liczy. Takie pytania zadają naprawdę infantylne dziewczątka! Zauważ wreszcie! Czy faceci zadają pytania jaki kolor włosów i mężczyzn wolą kobiety? NIe, bo wiedzą, że nie to się liczy. Liczy się ogólna uroda, wygląd, charakter i osobowość. Zbyt trudne?

NIE MAM KLASY ! lepiej ? ulzylo Ci ? czujesz sie wielki ? doszles juz ?buahahahah

ja się nie kłócę, tylko staram się uświadomić nieuświadomioną ;)

nie, ale cieszę się, że wreszcie to zauważyłąś i teraz masz podstawy by wreszcie to u siebie zmienić. Życzę sukcesów.

Dario daj spokoj , nie denerwuj sie tak. Napewno masz klase jak na swoj wiek , porostu trafil ci sie rozmowca starszy , dojrzalszy i stad roznica w rozumowaniu ;)

Nie ten kto ma wiecej lat, lecz ten kto bardziej czul smak zycia jest bardziej doswiadczony....Pozdrawiam wszystkich nawet zwolennikow tezy ze nie mam klasy postawionej na podstawie zadanego przeze mnie pytania.

ale jej dosral :) pamietaj Darii, lepiej z madrym zgubicniz z glupim znalezc. Zmierzylas sie z madrzejszym gosciem od sibei i lepiej wyciagnij z tego jakies wnioski a nie bij piany.