Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pandeczka

Czy do kogoś już zadzownili????

Polecane posty

W związku z wprowadzeniem 4 operatora komórkowego uruchomiono strone www.nadchodzi4.com gdzie mozna sie rejestrowac na testerow. potem jesli spelnisz ich kryteria po wypelnieniu ankiety oddzwaniaja do Ciebie i zadajaj kilka pytan. mam pytanie czy do kogos juz oddzownili i o co pytali???

Gość Pewna Studentka
do mnie nie dzwonili :(

rozumiem ze sie zarejestrowalas. podobno jesli do tygodnia sie nie odezwa to kicha a telefony jakie maja dac to sa dwa modele samsung z370 i motorola v3xx sa to telefony 3 generacji

Gość Pewna Studentka
kuuurde. szkoda. ja sie zarejestrowalam jakies 2 tyg temu :(

gdzies wyczytałam ze szanse maja ludzie z Warszawy i trójmiasta wiec ja sie chyba tez nie zalapie ale zarejestrowalam sie jakies 2 dni temu i czekam.moze sie uda zoabczymy

Gość Pewna Studentka
to ja juz nie mam nadziei :(

Gość Pewna Studentka
nie wiem, nie zastanawialam sie nad tym. jestem bardzo zawiedziona. nie rozumiem dlaczego inni maja wieksze szanse tylko dlatego ze mieszkaja w wawie albo trojmiescie.

Gość niewiem dlaczego
ale mam wrazenia ze to naciagacze

Gość dlaczego tak myslisz
??

Gość Pewna Studentka
ja odnioslam raczej dobre wrazenie

ja tez odnioslam dobre wrazenie. dopoki nie podpiszesz umowy to do niczego nie jestes zobowiazany. a dlaczego maja szanse ci w wiekszych mioastach z prostego powodu chodzi o zasieg przeciez

Gość Pewna Studentka
ja mieszkam w duzym miescie, mysle ze tu raczej bedzie zasieg. chyba ze planuja na poczatek postawic tylko kilka wiez.

eee... ja sie tam ie rejestrowalam... ale z tego co wiem, to oni \'daja\' WIRTUALNY telefon.. watpie zeby bawili sie w rozdawanie telefonow komorkowych :]

jaki wirtualny???????daja normany telefon albo samsunga z370 albo motorolke v3xx....dzwonilam tam wiec sie dowiedzialam

Gość ktos_ktos
Sadze ze wieksze niz calkiem gdzies daleko np Krakow lub Poznan

chyba jednak mam małe szanse, zarejestrowałam się już dawno i nie dzwonili, chyba że nie odpowiadała im wypełniona przeze mnie ankieta :/

Gość Bocianichy jakie czy co
a co glupie tepe golasy pazerne myslicie ze darme to dobre?

Gość Szalowa Blondynka Cizia
te polaczki to dziady tylko patrzaja gdzie cos darmo dostac i za to ze im obiecaja wlasna matke by sprzedali. kundle zabiedzone brudne.

Gość Szalowa Blondynka Cizia
jak patrze nieraz z okien mojej firmy na ten pedzacy ulicami miasta motloch goniacy sam nie wie za czym to mi sie na widok tych brudnych nieudacznikow rzygac chce.

Gość ktos_ktos
No wiesz kazdy patrzy ze swojej perspektywy. Skoro daja cos za darmo to czemu mamy nie brac. Wcale nie oddala bym swojej matki. Ale jest madre przyslowie \"jak daja to bierz jak bija to uciekaj\" i ja tej zasady sie trzymam :)

niektórzy poprostu nie rozumieją, że fajnie jest czasem coś dostać i że można dostać coś za darmo, faktem jest że w zamian trzeba testować sieć, ale to niewiele bo to i tak będzie zabawa :)

Gość ktos_ktos
Przeciez testowanie sieci bedzie za free. Co z tego ze musisz wyslac np; 20 sms dziennie skoro masz to za darmo. Mozesz odnowic stare znajomosci w ten sposob. Pogadac z najblizszymi czy nawijac bez umiaru z przyjaciółka lub swoim mezem , chlopakiem.

Gość Evvelina
Do mnie dzwonili i pytali sie o rozmiar biustu oraz czy jestem wydepilowana. Pytali sie tez czy mam chlopaka i gdzie mieszkam.

Gość ktos_ktos
To gratuluje.