Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasikkk27

Brzuch

Polecane posty

Gość kasikkk27

Napiszcie jesli wiecie co sie dzieje z moim brzuchem , jest wielki i okragły jak balon , odrazu mowie , ze nie jestem w ciazy. Mam 168 wzrostu , waze 56 , w biodrach mam 90 w biuscie 93 , a w pasie 80 jestem przerazona, czy to wina nadwagi czy moze mam isc do lekarza ?

Gość ert
za duzo piwa pijesz ..Bo nadwage ma niewielką ..Powinnas ważyć 50 kg

Gość no ale o tym...
ert chyba Cię pogięło, 50 kilo? to ona by była prawie szkielet :O:O:O

Gość ert
nie pogięlo mnie ..Modelka o tym wzroscie 168 waży 45 kg. ..Wiec nie ma sie czym podniecać..

Gość ja ważę
50 kg przy wzroście 162cm i to jest normalna waga. więc przy 168 cm 56 kg jest ok. jaka nadwaga??:)

Gość ja ważę
modelki są wychudzone. nie ma czego im zazdrościć

Gość no ale o tym...
ert, tak właśnie: MODELKA. A wszyscy wiemy jak wygląda większość modelek: szkieletory :O

Gość thereal_princess_SiSi
ja waze 49,5 przy wzroscie 166 i jestem szczupla. ale jakby tak ktos o tym wzroscie wazyl z 5-7 wiecej to wcale by nie mial nadwagi. chociaz to tez zalezy od grubosci kosci i miesni

Gość ja ważę
o rany... to straszne!!! jak można się tak wychudzić?? to graniczy z anoreksją...

Gość ert
z jaką anoreksą anoreksja to 43 kg..Przy 165 wzrostu..Nie ma sie czym podniecać.. 166 = 50-51 kg wagi..

Gość ert
173 -54 kg wagi..

Gość ja ważę
jak dla mnie za chude,ale są faceci,którzy lubią "wieszaki".

Gość kasikkk27
ej mi chodziło o moj brzuch a nie o wage

Gość ja ważę
może masz wzdęcia?? a może wystarczy poćwiczyć...

Gość kasikkk27
kazdy ma inny gust jesli chodzi o figure kobiety, jedni lubia chude inni troche grubsze. Mi chodzi o moj brzuch , ktory jest okragły i wypukły , 80 cm to chyba duzo jak na taka wage i na takie wymiary ??

Gość chudzinka
Troche mnie zaskoczyło,że taka waga ma być prawidłowa ja mam164 i waże jakieś 47-48kg i zawsze miałam konpleksy że to za mało, teraz trochę mi przeszło bo w sumie najważniejsze że jestem zdrowa... Mi się wydaje że masz dobrą wagę tylko może trochę poćwicz brzuch żeby ładnie wyglądał:)

Gość kasikkk27
ert tak jak mowisz, kiedys schudłam do 50 kg wszyscy mowili ze wygladam jak anorektyczka i tak sie czułam , a w pasie miałam 72 i czy to nie dziwne. Zaczełam cwiczyc i robic brzuszki, ale nie wiem czy to cos pomoze. Mysle ze tutaj jest inna przyczyna , ale jaka ?

Gość kasikkk27
ok zrobie tak jak mowisz zrzuce ok 3 kg i bede cwiczyła brzuszki, a moze powiesz mi ile tych brzuszkow i ile jak czesto?

mam tyle samo wzrostu i waze 49 i nei ejstem szkieletem...a waga 56 do tego wzrostu jest jak najbardziej okej alewiesz waga duzo czasem za siebie nie mówi ale wymiary (bez urazy) troche duze masz

Gość skrzywdzona_ja
ja mam 90 w biodrach a 60 w pasie. to jest 30 cm roznicy. 10 to na prawde mala roznica, wspolczuje troche.

Gość kazdy ma inną budowę ciała
inny układ i wagę kości wiec porownywanie wagi i wymiaró nic tu nie da.Mozna wygladać szczupl mając 160 i waząc n.58 kg oraz można wyglądac grubo mając 160 i wazać 52 kg.Tu TYLKO waga,glupie cyferki...

Gość mm-m
faktycznie masz sporo w pasie.. ja przy twoim wzroscie mam 62cm postaraj sie jesc wiecej blonnika i pij kefir, jogurt, mozesz tez sprobowac lykac espumisan po posilkach zwroc uwage czy ta dolegliwosc pojawia sie po zjedzeniu okreslonych potraw itp