Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet też

orgazm bez wytrysku

Polecane posty

Gość facet też

właśnie przeczytałam,że facet może mieć orgazm bez wytrysku. jestem jeszcze młoda i niedośwaidczona więc nie wiem. vczy wy tak macie faceci??

Gość a moim zdaniem to jest tak
aha to sprawdz w jakiejs encyklopedii hahahaha

Gość do niedoświadczonej
podaj adres to się dowiesz

Gość spragniony z wawy
ehe - szczególnie czytając niektore posty

Gość facet też
a z czym wam się kojarzy orgazm??

Gość lużny155
z połykiem spermy

Gość ale za to
tak ale u chłopców mniej więcej do 13 - 14 roku życia

Gość a jednak mozna
Ja cos takiego mam , z tym ze wtedy chwila uniesienia jest troche słabsza, sam nie wiem do konca jak to robie , czesciowo przez napinanie nóg tuz przed i ograniczenie ( spowolienie ) ruchów góra-dół :) tyle moge powiedziec .... i dodam jeszcze ze to zadna metoda antykoncepcji ;) bo jak sie trafi koietka która usilnie bedzie chciała zobaczyc wytrysk - to nic jej nie przeszkodzi :)

to element seksu tantrycznego i chińskiej sztuki miłości. Jeśli dobrze pamietam książka nazywa się \"Gałąź śliwy w nefrytowym wazonie\". Technika polega na ucisku wędzidełka tuż przed wytryskiem, facet przeżywa pełny orgazm bez wytrysku i jest natychmiast gotów do dalszego działania :) Chińczycy uważają, że optymalnym wariantem jest, gdy oboje partnerów może szczytować wielokrotnie, więc wytrysk u mężczyzny ma nastąpić wtedy, gdy oboje mają już na koncie po kilka orgazmów. Technika dość trudna, ale sprawdza się. Wymaga opanowania i idealnego zgrania obu stron. Nie dla nastolatków ;)

Gość a jednak mozna
Faktycznie , nie potrzebny jest czas na regeneracje :) Gdybym nie był tak samolubny to moze rozwijałbym bardziej w sobie ta umiejetność :) ale wolę odlecieć :classic_cool:

Gość serfsdfr
Czytalam kiedys na ten temat. Takie praktyki byly czeste w kulturach wschodu, bodajrze w Indiach. Tam sperma jest uwazana za zrodlo energii, wiec mezczyzna, zeby jej nie tracic powstrzymuje wytrysk. A poza tym tam wiecej uwagi przykladano do zaspokojenia kobiety, a mezczyzna ktory nie mial wytrysku moze sie dalej kochac. Teoretycznie kazdy facet moze sie tego nauczyc cwiczac odpowiednie miesnie, ale w praktyce pewnie nie latwo :)

Gość no no
Macie jeszcze jakieś porady? pracuje jako stróż w biedronce i tak mało mi płacą, że oszczędzam kasę na żarciu, przy tym jak walę konia po 5 razy dziennie to się może przydać, żebym z tego wszystkiego nie zdechł ze wycieńczenia, no chyba że zna któraś przepis na jakąś potrawę ze spermy? Chętnie skorzystam bo słyszałem, że ma dużo białka.

Gość no no
Macie jeszcze jakieś porady? pracuje jako stróż w biedronce i tak mało mi płacą, że oszczędzam kasę na żarciu, przy tym jak walę konia po 5 razy dziennie to się może przydać, żebym z tego wszystkiego nie zdechł ze wycieńczenia, no chyba że zna któraś przepis na jakąś potrawę ze spermy? Chętnie skorzystam bo słyszałem, że ma dużo białka.

Gość serfsdfr
mozesz zrobic z niej nalesniki. zamiast jajek - sperma + maka+ mleko i woda, wymieszac usmazyc. podawac na slodko z dzemem lub twarozkiem, albo pikantnie z miesem lub kapusta. smacznego!

Gość no no
Dzięki. :)

Gość facet też
dzięki wszystkim:)