Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cięzko12313

Nie moge przestac o tym myslec

Polecane posty

Gość cięzko12313

Nie jestesmy juz razem ze swoją dziewczyną od 2 miesiecy dzisiaj mija.ona zerwała.I kiedy bylismy razem od grudnia 2005 arywał do niej kolega z pracy starszy o 8 lat 29 my 21 ..Ona była ze mną ale swiezo po zkonczonym długim związku z pierwszym facetem...Powiedziała mi ze lubi z nim rozmawaic ale nic wiecej i nawet mu to tłumaczyła 2 razy ze nie beda razem zeby sobie nie robiła nadziej...w miedzy czasi przeplatałsie jej były ..po przerwie w zeszlismy sie ..znowu bylismy razem....i wiedziałem ze to tylko kolega zapewniała mnie ze chce byc ze mną ze on do niej dzwoni jak do innych znajomych tak zeby pogadac i poopowidac co i niego za pytac sie co u niej..denerwowało mnie to ze wiedział o tym kiedy ma egzamin na uczelni i w dzien egzaminu dzwonił i pytał się jak jej poszło...Dzwonił czesto zawsze kiedy byłem z nią...Ona owszem denerowała się jak byłem zazdrosny mi sie to nie podobało...Spotykała się nim co kilka tygonie na rozmowe to do restauracji ..na jakąs wystawe...Dodam ze była ze mna i mówiła ze mnie kocha ze nie odda i jestem cudowny Ale mnie dreczyła mysl ze wiedziełem o tym ze ona mu sie podoba i on chciałby z nią byc..Bo jak mi ona powiedziała ..ze on jej powiedział ze jest dla niego wyjątkowa....Rozmawiała z nim o swojich rozterkach z byłym...A jak sie rozstlismy...To zaczeła sie z nim czesciej spotyKAC..kIEDY JĄ PYTAM CZY JEST Z KIM TO MÓWI ZE NIE I TO JEST TYLKO KOLEGO.. tYLKO JAK OSTATNIO MIAŁA PRZYJCHAC I przekazac mi notsatki po zjeciach ..miała byc autobusem to przyjechała samochodem ..z nim jak sie dowiedziałem..Wogole zwsze jak sie pytam z kim była nawet jak bylismy razem to z usmiechem odpowiadała ze z kolegą ..no ze zkolegą a ja odrazu wiedziałem z to ten koles..bo jak była gdzies z innym kolega to normalnie mówiła ze tym .. nie chciała zebym widział go dlatego się pod kaltką umówiła..Wiem ze ona się znim spotyka ..a ona napewno do niej cos czuje i pewnie próbuje...Nie wi mco o tym yslec

Gość Fajny Men
To się nie trzyma kupy. Napisz w strukturze: wstęp, rozwinięcie, zakończenie, teza, pytanie.

Gość noelkaaa
nie trzeba, proste jak drut jak się kocha to się zwierza, radzi i spędza czas z ukochaną osobą. A nie wszytsko ważne tylko nie ona

Gość cięzko12313
Poprostu chodzi mi o to ze Kocham ją o wiem ze ona mnie nie bo mi to powiedziała...pod koniec..I chyba nie zniósł bym tego ze po naszym rozstaniu ona była by z nim..z tym kolesiem który cały czas gdzies tam był jako kolega...Juz bardziej bym zniosł ..innego nowego kolesia którego poznała..A nie tego typa..który wiedzia ze jestem zadrosny...On jest starszy swoje juz przeszedł i wie pewnie jak ją omotac..nie jest nawet przystojny...nie wiem juz.. Z drugiej strony ufam jej i Wierzyłem w jej słowa..gdy mówiła ze nie bedzie znim bo on nie ma tego czegos i jej nie pociąg moze faktycznie to tylko kolega...Nie raz mówiła mi ze radził sie jej w sprawach damsko męski o inne kobiety..A i dodam jeszcze jedno ze on jej powiedział ze jest bardzo dojzał jak na swoj wiek i czesem on sie czuje jak by mniej od niej wiedział...

Gość taka jedna ....
czytając wypowiedzi na tym forum doszłam do wniosku ze jak i faceci tak i kobiety (nie wszyscy oczywiście ;-) ) są siebie warci i traktuja drugie osaby jak zabawki :o cholera nie rozumie i gardzę osobami które są nie szczere itp. ta dziewczyna mydli Ci oczy bo daję głowę (i raczej jej nie stracę :P) że ten "kolega" to jest ktoś więcej czyt. facet

Gość Robi72
Słuchaj facet ... ile jeszcze zalozysz takich topikow ? Już duzo osób tobie napisało ... DAJ SOBIE Z NIA SPOKÓJ, NIE ONA JEDNA NA ŚWIECIE, ONA CIEBIE NIE KOCHA A, ................................................................ KONIEC OZNACZ KONIEC .................. chcesz się męczyc i byc oszukiwanym twoja sprawa ale daj nam spokój, bo jestes nudny ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... spadaj .......................................................................................................................................... tyle super dziewczyn na świecie a ty uczepiłes się własnie tej pipy, odpuść sobie bo wyladujesz w wariatkowie...............................................................................................................................Z TEJ MĄKI NIE BEDZIE CHLEBA :-D powodzenia i życzę szczęścia :-D