Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiiiiiiii

jak to zrobić...

Polecane posty

Gość mimiiiiiiii

jak mam wyrazić facetowi w życzeniach,aby coś do niego dotarło,ze mi na nim zalezy..,a ja chcialabym mu napisać cos wstylu np. dodac do życzen :życzę abys w koncu poszukał to swoje szczęscie. Nie chcialabym zrobić tego tak bezpośrednio,ale tak zeby dało mu do myślenia

Gość noelkaaa
jak ja tak rok temu w styczniu napisałam to sie obraził i mysłał ze go nie chcę. A ja pisałam, ze skoro mnie nie kocha i mu nie pasuje to jest na tyle fajnym facetem, ze jak mu podoba sie Joli to powinien do niej startowac, ze ma szanse. Pisałam z serca. szczerze. Wiem, ze on pasuje na starcie. A ma chęć na ładne i zgrabne babeczki z klasą i własną kasą:) i zawsze pasuje. I mówi jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. A to nie oto chodzi. Jesli dlugo trzyma kogos na dystans jak mnie widac ze cos mu w tej osobie nie pasuje. Domysliłam sie co. I tak mu w styczniu rok temu napisłam

Gość annanasek
kochany misiu.... mis ma uszy do ciagania po to misiem jest mis ma brzuszek do glaskanie po to misiem jest mis ma lapki do klaskania po to misiem jest mis ma WIORY ZAMIAST SERCA DLATEGOB WLASNIE MISIEM JEST!!!!!!

Gość mimiiiiiiii
tylko ze ten facet z którym ja sie spotykam,niestety nie często,mówił mi ze bardzo mu sie podobam itp. więc co mam myslec.Nie chciałabym mu napisac czegos takiego aby sie obraził..:( tylko zeby mu to dało do myslenia zrozum tu faceta..:(

Gość noelkaaa
No własnie tez miałam zamiar by mu napisac aby był szczery i rzekł co naprawde czuje, co mysli o nas:) I chciałam dac mu do myslenia. To sie obraził Ale jego czyny i dystans oraz uwielnienia dla ex panieny mowiły ze jednak nie kocha. I ja sie tak od razu nie obraziłam. Wybaczyłam, choc mnie to bolało. Ale jak to trwa długo rzeklam w koncu ze on sie obraza a ja tez miałam powod i nie robiłam tego:)

Gość mimiiiiiiii
to moze do życzen dodać: zebyś był szczęsliwy

Gość annanasek
wszystkiego ......wesolych swiat ...... ble ble ble...aha i spostrzegawczosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość mimiiiiiiii
ta spostrzegawczość to wogóle na niego nie zadziala:(

Gość mimiiiiiiii
a moze po prostu: abyś odnalazł swoje szczęscie w życiu???

Gość mimiiiiiiii
no ładnie ale troche za wprost,moze lepiej szczęscia,które jest tak blisko ze mozemy sie o nie podknąć. kurcze juz nie wiem..:(

Gość annanasek
myslisz ze jakbys powiedziala mu wprost to by zrozumial o co chodzi???? nie sadze!!!!!!!!!!!!!!! oni nie sa tacy jak my!!!!!!!!!11

Gość mimiiiiiiii
napisze mu tak...Z okazji zbliżających sie Świąt chce życzyć ci wszystkiego co najlepsze,aby te święta były mile,spokojne a przede wszystkim szczęsliwe...co jeszcze do tego dodać?

Gość mimiiiiiiii
masz racje,tak tez napisze:) dzięki

Gość mimiiiiiiii
odpisał mi: Tobie równiez życzę szczęscie i dużo uśmiechu w nadchodzącym roku,ja mu odpisałam: bardzo bym sie chciała więcej usmiechac,ale ciągle jestem sama i nie mam do kogo:( chyba dobrze co....? on mi nic nie odpisał,pewnie nie wie co myśleć...

Gość noelkaaa
dobrze wie dlatego sie nie odzywa:) Wie, że czekasz na deklarację Dlatego wolał nic nie pisać

Gość mimiiiiiiii
noelkaaa: masz na myśli deklaracje czy chcesz byc ze mną? dobrze sie te nasze życzenia ułożyły ze mi tak pasowalo napisać:) ale mam nadzieje ze nie zakończy naszej znajomości:(

Gość noelkaaa
tak na deklaracje czy chesz byc ze mną chesz sie ze mną spotykac dac szanse nam:) No i woli milczec, bo ma inną na oku, Ty wydajesz mu sie taka sobie. szkoda ze nie ma odwagi tego powiedziec i rzec ale mozesz byc moja znajomą:)

Gość mimiiiiiiii
masz racje..:(

Gość mimiiiiiiii
ale wydaje mi sie ze czasy kiedy chłopak pytal sie czy chcesz byc moja dziewczyną minęły... zreszta on sam mi już kiedys o związku napomknął..

a ja nie zgadzam się z noelką. Facet może się teraz zastanawiać mocno, co mu przez to chciałaś powiedzieć i czy przypadkiem nie jesteś mu przychylna. Wiesz, trochę trudno to ocenić, bo nie wiemy jaki jest w okazywaniu uczuć..

Gość noelkaaa
No jakoś innym umiał je okazywać, slała kwiaty nawet tak bez podpsiu dzownił aby złozyc osobiscie zyczenia urodiznowe spotykal sie przed swietami aby wreczyc prezenty ale wszytsko to robił ex opanienom na noc

Gość mimiiiiiiii
właśnie on nie jest typem takiego faceta,który uwielbia okazywać uczucia,od początku baaardzo chciał znajomości itp. ale nasze kontakty są takie ze tak powiem spokojne,zreszta on jest facetem ok 30-stki i nie bedzie jak dzieciak pisał 100 sms-ów dziennie.tak mi sie wydaje

Gość mimiiiiiiii
noelkaa,ja nie wiem jaki on był do swoich ex i nie chce tego wiedzieć.

Gość mimiiiiii
cieżko takiego rozgryźć..:(