Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna egoisty

boze, jaki z niego egoista, odejsc????

Polecane posty

Gość dziewczyna egoisty

Kiedy on ma problem, ja jestem w stanie z nim gadac dlugie godziny, radzic, pocieszac a kiedy ja chce porozmawiac on najczesciej nie moze wejsc na tlen bo sprzata, bo chce zjesc, bo musi isc do sklepu i tak coraz czesciej

Gość noelkaaa
Sa 2 rodzaje kobiet ta co jets ex paniena na noc i radzi, rozmawia z nim nawet godizny bo wie, ze to wabik na niego. Ze go tak uwodzi. A ze on jej nie kocha co jasno dał jej do zrozumienia juz rok wczesniej to nie ma ochoty byc z nia dluzej i drugi rodzaj gdy oboje sie kochaja ale on nie rozmawia z nia, bo sobie wmowil, ze jak okaze milosc to ona go rzuci itp

Gość annanasek
jak nie hukniesz to nie pomoze!!!! niektorym facetom trzeba prost i dosadnie bo nie pojmie co co cho... najwieksza wada facetow niedomyslnosc!!!!! jak lopata do glowy nie nalozysz to nic z tego wiec szyfle w dlon kobietki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość strojnisia2222222
popieram , ja też musze wywrzeszczeć czego chcę , bo inaczej ciemniak nie kuma, egoista!!!!!!

Gość do noelki
a trzeci rodzaj to są tacy którzy jej nie kochają ale nigdy jej tego nie powiedzą bo boją się samotności:P

Gość madzie humanistki
a jej kurwa ściemniają jak to bardzo ją kochają! spedalone cioty

Gość noelkaaa
a to tez prawda.