Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość philadelphiaaaa

wlosy przetluszczanie

Polecane posty

Gość philadelphiaaaa

czy to prawda ze przetluszczajacym sie wlosom pomaga co jakis czas dluzsze przetluszczenie?chodzi mi o to zeby kilka dni ich nie myc jesli sie nie ma w tym czasie kontaktu ze swiatem zew :)(slyszalam opinie ze pomaga )pzdr

nie wiem moze i pomaga ale nie mi, zreszta ja bym nie mogla na siebie patrzec w nieumutych wlosach i starsznie by mi to przeszkadzalo wiec wole myc codziennie niz myslec czy wszyscy widza jakie sa tluste....niestety mam bardzo cienkie wlosy i nie mam innego wyjscia:(chlip

Gość karolina222
ja tak zrobilam kiedys, nie mylam glowy przez tydzien jak siedzialam w domu i nie musialam myc wlosow codziennie od tej pory tylko tak co 3 dni, polecam przetrzymac wlosy jak najdluzej, nawet 2 tygodnie oczywiscie w czasie choroby itp. bo jak wyjsc do ludzi z takimi wlosami

to naprawde pomaga??kurcze nigdy nie wytrwalabym tyle czasu, skora by mnie swedziala, i dostalabym pewnie szału!!nawet jak jestem chora i ledwo zywa wlosy umyc musze:)mam manie..

Gość achhh
mam to samo! musze myć codziennie włosy bo inaczej dostaje szału... czuje totalny dyskomfort... zazdroszczę tym co myją je co 3 dni a i tak ich fryzury wyglądają jak świezo po myciu...

Gość tak to prawda
pomaga przetrzymanie takie 2 tygodnie warto pamietac ze nasze prababcie myly wlosy raz na trzy, cztery tygodnie a jakie mialy warkocze...jak przeguby. wiec nie ma co przesadzac z myciem :)

Gość karolina222
gwarantuje ze pomoze, niestety ja to robilam dawno i teraz znow musze myc czesto, zrobilabym powtornie ale na razie nie mam mozliwosci, zreszta tez mnie swedzi glowa jak nie myje np. 4 dni., ale jak bede kiedys chora to na pewno to zrobie,to jedyne co mi do tej pory pomoglo na przetluszczanie

Gość smieszne
nie pomaga wlosy przetluszczajace sie nalezy myc tak czesto, jak tylko potrzeba rozumeiem ze niktorym codziennie sie nie chce (ja mam przetluszczone nastepnego dnia- ogolnie ich nie myje- metoda na 'przetrzymanie' ale z lenistwa) ale wlosy jak dluzszy czas sa niemyte a przetluszczaja sie robia sie ciezsze (od tluszczu) i zaczynaja wypadac i sie przerzedzac a poza tym jest duzo czynnikow ktore na to wplywa, ale akurat nie 'przetrzymywanie' zalezy to od szamponu, od tego ile wody codziennie pijecie (im wiecej tym lepiej), nie uzywamy odzywek!!!

Gość wcale nie pomaga
aby potem włosy sa słabe matowe i wygladaja na umeczone znam ten bol niestety 😠

Gość Inglott
Większośc szamponów do wlosów przetłuszczających się typu Loreal, Garnier, Fructis itd itp nie sprawdza się w przypadku moich włosów, które myć muszę codziennie - już późnym popoludniem włosy traciły świeżość, byly przyklapnięte,przetłuszczone. Jakiś czas temu kupiłam polski szampon "Trzy zioła" z szałwią, pokrzywą i krwawnikiem i jestem zachwycona. Włosy są puszyste, pięknie błyszczą i co najważniejsze jeszcze nastepnego dnia zachowują swoją swieżość.