Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczaxxx

facet z internetu

Polecane posty

Gość pomaranczaxxx

mam pytanie czy zawsze jestescie szczere w rozmowie z facetem?jesli nie,a znajomosc toczy sie dalejto brniecie w to/jakie macie doswiadczenia?to wazne dla mnie

Jeśli jesteś szczera to dobrze wróży znajomości bo kto wie... Ja z poznanym na czacie facetem za kilka miesięcy biorę ślub.

Gość noelkaaa
my jestesmy szczere ale oni nie za plecami smieją sie i umawiaja sie z prostytutkami jak np Alka

Gość pomaranczaxxx
Liptonka gratuluje....od razu wiedzialas ze to ten?

Gość noelkaaa
gratuluje liponka:) wazne ze dałaś szanse waszemu związkowi:)

Od razu wiedziałam - od pierwszych słów - to się czuje. To nasza kobieca intuicja.

Gość pomaranczaxxx
Liptonka mozesz s skrocie strescic wasza znajomosc tzn jaka dzielila Was odleglosc,czy wiedzialas ze on nie klamie itp

Gość xxxstokrotka

Odległość - 26 km. Nie kłamaliśmy bo byliśmy bardzo szczerzy. Kilka privów, 10 dni gg i pierwsze spotkanie - strzał w dziesiątkę - zaiskrzyło z obu stron.

Gość pomaranczaxxx
fajnie ze tylko 26 km mieliscie,ja mam 560.....

Gość xxxstokrotka
opowiedzcie mi o tym co was spotkalo prosze ja zakochalam sie w kims ale to chyba nie ma sensu biorac pod uwage odleglosc jaka nas dzieli:(

Ostatnio było w gazecie, że ludzie poznali się na czacie, dzieliło ich 450 km i biorą teraz ślub - on przeprowadza się do niej. Extra!!

Gość pomaranczaxxx
ja od tygodnia klikam z facetem po wczesniejszych niewypalach z dystansem do niego podeszlam i troche"minelam sie z prawda",teraz nie wiem jak sie z tego wyplatac bo facet mnie"wciaga"....

Gość pomaranczaxxx
i co nie macie juz zadnych doswiadczen...?

no nas dzieli 250 km ale zw tym problem ze my nawet prawka nie mamy (mamy tylko po 17 lat) a chemy sie spotkac w te swieta i prawdopodobnie tak bedzie a ja nie wiem jak sie zachowac chce tego ale panicznie sie boje pomozcie dziewczyny prosze jestem niesmiala a bardzo zakochana poznalam go w wakacje i rozmawiamy szczerze :(a pozatym piekielnie boje sie ze mu sie niespodobam;/ mimo ze wymienilismy sie kilka razy fotkami

Gość pomaranczaxxx
doxxxxxxstokrotka....nie boj sie jesli bylas szczera facet to doceni

Gość noelkaaa
22.12] 21:51 dzieki temu mniej ludzi bedzie sie wstydzic ze ma kogos z neta.wiem ze dla wielu to problem ale 1 0 dni? to zwykly znajomy nie ma tam uzuc, nie umowiłabym sie

Gość pomaranczaxxx
ja zawsze rozmawialam szczerze ale potem okazywalo sie ze to faceci klamali,teraz ja sklamalam i masz ci los....facet wydaje sie wartosciowy...nie wiem jak z Tego wybrnac

Gość noelkaaa
ze mu sie nie spodobasz no przestan jak juz cie widział:)

Gość pomaranczaxxx
ja sklamalam co do pracy i mieszkania

poznalam mojego na necie. nigdy sie z nikim z netu wczesniej nie spotkalam bo nie wierzylam ze mozna kogos (znaczy te druga polowke) w ten sposob poznac i preferowalam ludzi z realu. Nameczyl sie niezle by sie ze mna w koncu spotkac. Nie zaluje ze dalam szanse :) Odleglosc... 45 min samochodem. I nie klamalam mu. Mam kilku przyjaciol z neta ktorych nigdy nie spotkalam w realu (tez nigdy nie klamalam) i lubie z nimi rozmawiac, spytac o rade itd.

myslicicie dziewczyny z eprzesadzam? kurcze ja sie nie chce w razie czego dac zrobic w bambusa jak jest na takim spotkaniu?

Gość pomaranczaxxx
do Chiya...jestescie razem?z tym facetem?

Gość pomaranczaxxx
dziewczyny piszcie cos!!!!

jestesmy. mieszkamy razem. planujemy wspolna przyszlosc. wlasnie dzisiaj rozmawialam z jego mama o przeznaczeniu (chodzilo o jego brata) i tak zeszlo na nas i tak: 1. przyjechalam tutaj na troche, chcialam podszkolic jezyk i spadac stad 2. poznalam go na necie chociaz nigdy nie wierzylam w cos takiego. z nim tez nie chcialam sie spotkac chociaz dobrze mi sie z nim gadalo. kilka razy rezygnowalam ze spotkania. nie odbieralam telefonow, balam sie po prostu. 3. zeby bylo smieszniej bylismy tego samego dnia w tym samym lunaparku poza miastem (jakis miesiac przed tym jak zaczelismy nasza korespondencje) (szkoda ze na siebie nie wpadlismy :D ) 4. tak wiec los sam decyduje o tym gdzie przyjdzie mi mieszkac. planowalam cos innego, ale teraz juz wiem ze tu mi sie ostanie :D tam dom twoj gdzie serce twoje - rozumiem juz dokladnie co te slowa znacza :) tak wiec juz wierze w internet i we wszystko inne. nigdy nie wiesz gdzie i kiedy poznasz tego jedynego. pozdrawiam. i powodzenia