Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tropikalna pomarańcza

Normalnie płakac mi się chce

Polecane posty

Gość a co takego Ci się stało
???:-oMnie też chce sie ostatnio coraz częściej płakać i to z rozmaitych przyczyn:-(:-(:-(Za dużo aby wymieniać...

Gość czyli płaczesz ze szczęścia
?

Gość czyli płaczesz ze szczęścia
ha,chyba,ze tak:-(Bezsilność jest chyba gorsza od smutku,smutek kiedys minie...a bezsilność:-o

Gość na którym jesteś roku
???

Gość coz to za hehe
lauren z kim pijesz winko??

Lauren , to idx spac.I ciesz się , że nie ma wina- nie bedzie kaca;) Pomarańcza , pierwszy rok? Pocieszesz się , że jeszcze 5 i koniec;) a z kazdym rokiem łatwiej bedzie:)bo bedziesz umiała sie uczyć:0

anatomia jest :classic_cool: szczególnie porównawcza 4 gatunków:P a najbardziej :classic_cool: jest , jak masz ocenę z egzaminu w indeksie wiekszą bądź równą 3,to dopiero jest :classic_cool:

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a egzaminu z anatomii nie masz przypadkiem w czerwcu?? w ogóle naprawde tak ciezko jest na medycynie ja jestem na 2 roku technologii zywnosci i też kwicze - zwłaszcza biochemia mnie dobija....ale na pewno nie mam sie co porówbnywac z toba...

arava🖐️ a mi się chce jeszce wina a się kończy i nijak zdaje sie samo się nie napełni >>>>>>Twoj kumpel jest mi winny cos;) wiec powiedz mu ze sie zrzekam niech CI martini za to kupi;):D a co tam swieta szarpne sie:P

a ja mam tyle wina.... i campari , co dostałam w zeszłym roku na swieta a nie lubię:P:P:P to badziewie w srodku jest po to , zeby chirurg miał co wycinac;)dlatego niektórych jest po dwa nawet:D sebaa-----> a film juz wybrałeś?;)

A jak się już wyuczysz i nauczysz to mi powiesz co mnie boli;-p I ucz się!pilnie,bo jestem ciężkim przypadkiem;-)

No to do nauki!Bo mnie pod prawym żebrem łupie;-)Ale sama wiem,że to wątroba:( To już wolę statystykę.