Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tropikalna pomarańcza

Normalnie płakac mi się chce

Polecane posty

Marmelade , bo to nie jest temat do powaznych dyskusji.. jedna pijana kłóci sie z jedna trzexwa o 4 litery....;);) i Ty chcesz , żebysmy tutaj rozwiazali problem Twojego małzenskiego loza? an co choruje twój mąz??

Gość Marmelade
chcesz na prawde wiedziec? guz przysadkio mozgowej. juz kilka tyg. po operacji...

a tak powaznei to pewnei na kochanke choruje ew. na malo pociagajaca zone;) p.s. bez obrazy ale pisze co mysle;) lauren widzielem pol Ciebie na jakims topicku chyba;) teraz sobei skojarzylem;) lewa polowe tez m,asz??:D:D:D:D

kojarze Twój temat o operacji męża.... szukaj pomocy u psychologa , serio , pierdziel kafe , to jest złe miejsce do takich rozmów , szcególnie ogólna o 2 w nocy....

Gość Marmelade
nie myslcie sobie, ze jestem zimna suka , ktora chce sie walic. potrzebuje ainteraesoawnia fiz, jak kazdy czlek............

Gość Marmelade
wiem,ze kafe to chujowe miejsce, bo mnostwo tu ludzi co ci wulupia oczy i urzn GARDLO

Gość Marmelade
po prostu mam WAS w zasiegu reki, dlatego tu wyrzucam swoje bolaczki..

Gość Marmelade
nie szukam od was pomocy. chce sie wygadac jak baba babie ok?

dawaj , jak zobaczą , to z litosci pewnie skasuja:D ywentualnie powysyłaj na meila ja i tak nie odesle , bo nie mam w domu fotek:) marmelade- no to pisz a nie ma jakiegos forum dla osób z takim problemem? tam pewnie uzyskałąbys pomoc

to bylo zdjecie z polowa polowa ucieta i nie wiem czy leonora nei miala z tym cos wspolnego tak mi sie kojarzy ew. ona napisala ze to Ty na zdjeciu;)

bądź dobra koleżanka i w\\rzuc bo Laurenka pijaniutka i sama bidulinka moze nie podołac:) a teraz jest czas sprzyjający dobrym uczynkom , np pomocy niedołężnym:P:P:P jutro pewnie zasne w pociagu i mnie okradna:o chyba wezme tylko gotówke wyliczona na bilet w dwie strony:o

chociaz dajcie te druga czesc lauren:D:D:D:D:D bo prawa i wszyscy widzieli;):D:D

while , tutaj Ci odpisze , bo mój grudniowy limit postów na pijackim juz przekroczyłam... uwaga--- sama byłam ruda ze 2 lata:D wiec te wszystkie złosliwosci zanam z autopsji:P znajomi juz na mnie przetrenowali:D

jak to lauren nie mam 😭 jak nie mam to masz mi dac! arava jak ty masz wlasciwie na imie powiedz mi bo chyba wiedzialam ale zapomnialam :O:P i gdzie jedziesz ?

dokladnei o tym mowie:D:D:D:D:D dlatego chcialem Twoja prawa strone:D:D:D jednak pamiec mam dobra;) widzisz wsrod tylu forumowiczow Cie zapamietalem:P:P:P

no pewnie ze nie od ciebie , ma sie swoje chody :P no mow :O:P

emerytka64>>>>sorry ale to chyba jakis inny seba ew. mam amnezje;)

emerytka>>>>stanczyku to pewnie Twoj nowy nick:D:D:D:D wiec witaj🖐️