Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tropikalna pomarańcza

Normalnie płakac mi się chce

Polecane posty

a film juz wybrałeś?>>>>jak na razei to nie wiem ile osob liczy ta twoja obstawa no i jakich osob:D:D:D nie wiem czy bedzie tyle miejsc w kinie no chyba ze multikino lub plaza;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
biochemia - cóz w kólko tluczesz nazwy takie jak np. cyklopenatnoperhydrofenantren itp. bzdury do kwadratu, sama pamieciowa

lauren>>>>ale wybredna jestes:) i tak tu dac komus prezent:D:D:D

Lauren , zebys nie musiałą po takim koktajlu;):P trafic pod skrzydła kolegów po fachu pomarańczy:P swoją droga tez bym sie czegos napiła....

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powiedz mi ile sie trzeba uczyc na medycynie przy dosyś średnich zdolnościach?? od rana do rana??

Na pocieszenie Ci powiem, że ja też mam w styczniu egzaminy (na szczęście już piąty rok), w Boże Narodzenie pracuję, w Sylwestra pracuję i nawet teraz jestem w pracy do 7 rano. Ale w sumie jest ok - gorzej gdybym się nudziła.

taaaa. biochemia jest jeszcze baredziej :classic_cool: niż anatomia jak ja to zdałam to nie wiem:D:D:D w dodatku po nieprzespanej nocy i wyprawie na Aral( w zamierzchłej przeszłosci były w naszym kraju taklie stacje benzynowe):P po kawę, zeby "lepiej wchodziło":D:D:

Ja tez drugi termin:P po 6 dniach:Dta zimowa sesja to jakies nieporozumienie pamietam , ze domagano sie ode mnie wiedzy na temat witaminy C i pewnie innych rzeczy , które mi juz bankowo uleciały:D za to farmakologie miałam obkuta

specjalnie dla Was powinni stworzyc dzial medycyna;););) jak na to patrze to nic a nic nie rowumiem;) a wydawalo mi sie ze jestem przecietnie rozgarniety:D:D:D:D jak widac tylko wyydawalo;)

sebaa, jak mi mój chłopiec mówił , ze mmusi tylko cos zaimplementowac , to tez trohe sie dziwiłam:D

\"krakowianka jedna miała chłopca z drewna a dziewczynkę z WOSKU..... oto , do czego prowadzi masturbacja róznymi przedmiotami ---rodzą sie dziwne dzieci;)

to jest dobre:D:D:DD: Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka),

Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę.POMOC

znowu rozpiepszylem komus topic jak codzien zreszta :D:D:D:D sorry autorko;)

taka karma.... ad rem- nigdy nie płakałam chyba , ze musze się uczyc rzucałam książką o sciane , oczywiscie , jesli nie kosztowała zbyt wiele , najczęściej latały więc skrypty i kserówki;)

Lauren , a kogo miałas juz na liscie?:P:P bo ja to nikogo 😭 sadze , ze swiadczy to o przegranym zyciu

:D:D:D:D widze ze winko dziala zobaczymy czy jak bedziesz trzezwa to bedzie aktualne;):P p.s. tylko nie sebus😠

poza tym wczesneij Cie nie znalem a na tym topicku z konkursem naczytalem sie o Tobie:D:D:D:D alez reklame CI walneli:D:D:DD:D:D

arava nicki Ci sie poplataly;):D lauren>>>>widze ze Ty tu jestes \"forumowa osobowosc\":D:D:D

ja jestem bardzo grzeczna i usluzna dziewczynka !!tak tak!!!!!!!!!!! >>>>>biorac pod uwage ten post o watrobie to na pewno:D:D:D:D