Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rawena

Suszarki Bosch

Polecane posty

Witam wszytkie kobietki! Jak to ja na ostatnią chwilę, ale mam pytanie odnośnie suszarek firmy Bosch, planuję kupic model PHD 5510, ale wczoraj w sklepie zgłupiałam, gdyz ekspedientka zaczęła monolog, że firma Bosch jest kiepska, że to szajs, suszarka kosztuje 159 zł, o ta pani mi powiedziała, że jej by za 30 zł nie kupiła, i muszę się przyzanć, że normalnie było mi głupio ją kupić po takiej recenzji! Bardzo Was prosze, jeżeli któraś ma suszarkę z tej firmy, napiszcie czy jesteście zadowolone, pozdrawiam,

Mialam suszarke tej firmy. Nie pamietam jaki model, ale juz i tak takiego nie produkuja. W kazdym razie przez kilka lat bardzo dobrze mi sluzyla (codziennie!). W koncu cos sie tam w srodku przepalilo i padla. Ale gdyby takie same nadal sprzedawali, to kupilabym ponownie.

Gość Bosch to super
firma przeciez!!! Co za idiotka z tej ekspedientki!!

Dzieki za odpowiedźi, ta ekspedientka do teraz mnie śmieszy, o powiedziała też, \"że jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego..\" Na szczęscie jest drugi sklep tej sieci w moim mieście to jak zdąże to jeszcze tam dzis podjadę