Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka lalunia

Kto się zaręcza na te święta?

Polecane posty

Gość maleńka lalunia

A kto mysli, że ukochany się oświadczy? Przeczuwacie coś? :-) 👄

Gość traola
mi sie oswiadczył przed swietami. wczoraj jak ubieralismy drzewko :) wyjmujac bombki z pudełka znalazłam pierscionek. padł na kolana i powiedział, ze do konca zycia chce ze mna kupowac karpia, a po nowym roku wpuszczac go do taty stawu ( taka tradycja rodzinna), ze do konca zycia chce ze mna chodzic na pasterke i budzic sie przy mnie, popatrzyłam zdziwona, a on: reasumujac: wydwiadczysz mi ten zaszczyt i zostaniesz moja zona? mamy po 28 lat, od 4 lat mieszkamy razem, nigdy nie rozmawialismy o slubie. zaskoczył mnie. oczywiscie sie zgodziłam. o szczególach zaczniemy rozmawiac po nowym roku. a rodzina dowie sie jutro:), chociaz siostra juz wie :)

Gość misia_kicia
ja się zaręczyłam w tamte święta, dokładnie w Gwiazdkę mi się oświadczył:-) Bardzo bym chciała jeszcze raz to przeżyć bo to najpiękniejsze święta jakie przeżyłam. Życzę i wam takich dziewczyny. Ps. A teraz jest już moim mężem od niedawna więc też będą piękne święta:-)

Gość hahahaole
a ja mojemy mezowi w prezencie gwaizdkowym dałam pozew rozwodowy. przestałam go kochac i basta :/ tegoroczne swieta spedze w norwegii z przyjaciółka odebrałam poczte, koncze pakowanie i rano w droge :) wesołych swiat :)

Gość asia-frycia
ja jestem zareczona dokladnie od 3 miesiecy (23.09) ...za 4 i pol miesiaca stane na slubnym kobiercu:) WESOLYCH SWIAT!!

Gość misia25
moj kochany oświadczyl mi sie wczoraj ....w piekny wieczor wigilijny....milutko:) Od wczoraj jestem sobie narzeczona :) Moi rodzice mieli bardzo zdziwione minki:)))))) mysleli ze jak zwykle zartuje:) pozdrawiam was:)

Gość viktoria86
Mi sie oświadczył w moje urodziny czyli 8 grudnia ale takie oficjalne były w drugi dzień świąt czyli wczoraj :)))

Gość miakaind
u mnie tez oficjalne zareczyny były drugiego dnia swiat. (z rodzicami obojga stron) A oswiadczył mi sie wczesniej. Jakies 1,5 miesiaca temu :) wesołych swiat!..... oj... juz po swietach ;)

Gość kajja
mój syn się zaręczył.......

Gość narzeczona ale chyba nie zona
a co myslisie o tym? moj chlopak oswiadczyl mi sie, tzn dal pierscionek i zapytal czy zostane jego narzeczona (nie zona). nie bylo przy tym mowy o slubie ,datach , szczegolach. odnioslam wrazenie, ze tym zareczynowym (ale raczej niezobowiazujacym) pierscionkiem chce mnie na razie zatrzymac przy sobie a czas pokaze, jak bedzie...

Gość hejka dziewczyny
hmmm, rzeczywiście troche dziwne te oświadczyny ale może chłopak nie miał na myśli wcale tego co tu piszesz a jedynie nie wiedział jak się zapytać. Odnoszę wrażenie, że może dlatego nie spytał się wprost "czy....moja żoną" bo myślał że tak się należy pytać jak ślub za pasem. Nie przejmuj się. Jednak jeśli chcesz być pewna czy on w ogóle w najbliższej przyszłości coś planuje to po prostu porozmawiajcie o tym. Żadna z forumowiczek nie rozwiąże twojego problemu jeśli sama z nim nie pogadasz.

Gość hejka dziewczyny
to i co jeszcze. My też od razy nie rozmawialiśmy o jakichś szegółach (datach itd). WIedziałam że będą to prawdopodobnie "przyszłe wakacje". Szczegóły pojawiły się pół roku późńiej:-)

Gość zonqa
ja sie zareczylam 23 i bylo to kompletne zaskoczenie a taraz powoli zaczynamy planowanie slubu