Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maseru

Idiotyczne teksty/zachowania waszych nauczycieli

Polecane posty

Gość rzuciła we mnie kredą

Gość Puszczanie oczek
Chociaż nie.... On jest taki przystojny, że to nawet miłe:D

Gość Mateusz17lat
Moja nauczycielka od wf-u każe chłopakom z mojej klasy(w tym mi) ćwiczyć w białej koszulce i czarnych długich getrach(przez cały rok szkolny). Jest to wedlug mnie bardzo dziwne zachowanie ponieważ takie stroje obowiązywały w pierwszych klasach podstawówki, a nie w liceum. Nie chodzi tu tylko o to że to wstyd przed innymi klasami które mają innego nauczyciela ale ćwiczenie w środku lata w temp. ponad 30st. w długich czarnych obcisłych getrach jest naprawdę bardzo męczące. Nie rozumiem też czemu to muszą być akurat getry- równie dobrze moglaby kazać ćwiczyć w spodniach od dresu i wyszłoby na to samo

Gość judytka18
Babka z biologii nawrzeszczała na moją koleżankę (na lekcji) za to, że się całowała z chłopakiem! :o A to NIE było na terenie szkoły tylko niedaleko :o Nazwała ją ordynarną, bezczeczelną i niewychowaną dziewuchą :o Pewnie zazdrościła, bo z tego co wiem to rozwiodła się z mężem :P ;)

Gość
katecheta rzuca mokrą gąbką jak ktoś gada

Pani od polskiego... MARZEC(brak kwiatów dla kobiet) „Módlcie się, żeby ich nie wzięli do wojska, bo zginiemy w tym kraju”. STUDNIÓWKA „Renata wyglądałaś na studniówce jak choinka”. „Jakie macie sukienki, bo nie chcę mieć takiej samej?” „Bury, widziałam na kasecie jak szalałeś!” SŁAWEK „Na pewno dostaniesz kategorię A!” Adam „Ty baranie!” Heniek „Kupuję jajka tylko z plakietką z Rzyk!” „I tak zginiesz w piekle” KONKURS ORTOGRAFICZNY „Ula, może ty pójdziesz?”(Ula jest dyslektyczką:) ) DOMINIK „Gdyby ludzie umierali z powolnego myślenia, to umarłbyś 3 lata temu” DOROTA „Odstaje ci lewe ucho!” O PALENIU PAPIEROSÓW „I wychowawczyni powiedziała: Ja im pokażę!, a ja pomyślałam: Ha! A ja im powiem!” Sławek„- Nie byłem w szkole- mam zwolnienie. - No i co z tego. Ja też miałam zwolnienie od lekarza, a wcale nie byłam chora.” O PRAKTYKANTCE „Ale wiocha...” JAREK „Ta piątka wygląda jak lilia na bagnach” „Będę ci tłumaczyć jak krowie na granicy” „I tak wiem, że nie przeczytałaś tej lektury – jeden” „Nie chce mi się robić lekcji...” „Mój czas się kurczy” „Moje ulubione filmy to „Bad Boys” i „Desperado”... Ach! Ten Antonio Banderas!...” Na pożegnaniu pewnej klasy- „A ulżę sobie ostatni raz – WY ŁAJZY!”

\"Co ty sobie jaja ze mnie robisz? ....Gamoń jeden\" \"Panowie siedzący pod sklepem szybciej by to załapali, niż wy\" \"Panie (nazwisko), pan jest zielony jak trawa na wiosne\" i duzo duzo jeszcze innych, ale w tej chwili nie pamietam ich.. wyzwiska od \"gamoniów\", \"nieuków\" to normalka :)

A ja pamiętam, jak ksiądz powiedział do nas tak: \"jesteście popierdoleni!!!\" :D:D:D:D a na przerwie przepraszał nas i błagał, by nikomu nie mówić, obiecując, że na następnej lekcji będzie luz:P Albo babka od polskiego: \"Możecie się uspokoić? Mnie naprawdę nie obchodzi co Wy wyprawiacie... to idzie na Waszą niekorzyść... Tomek, uspokój się, bo to ja strace pracę, a nie Wy! Nie chcecie być spokojni? Trudno, ja tu sobie posiedze, a wy pogadajcie. Już Wam przeszło? NIE?! USPOKOIĆ SIĘ JUŻ, TERAZ, NATYCHMIAST, bo to ja na tym ucierpię, nie Wy!!!!!!!!!! Rozumiecie? To nie jest dla Was ważne? Nie chcecie się uczyć? Prosze bardzo. To Wy później nie znajdziecie pracy, nie ja. Przestańcie, bo wezwę dyrektorkę, a później mnie wywalą, bo nie umiem Was uspokoić...!!!!!!!!!\" itd... ;p

Gość zalamana wigilijka
" nieee ja z wami nie moge , to jest gorsze niz wojna "

Gość yyyyyyyyyy
w czasach podstawówki ksiądz do mnie przy tablicy :ale ty masz wielkie...serce...no comments

Gość wiór
rysu nie wiem o co ci chodzi jakieś kretynizmy powklejałeś

Gość siostra Krysia
- Co mi wychodzi na półrocze? odp. nauczycielki: Koszula ze spodni!

Gość studia ech studia
wykładowca też człowiek ;) cierp ciało jak wam sie studiować chciało zapalone światło pozwoli na lepsze rejestrowanie procentu osób śpiących bo pałe można postawić w różny sposób (na statystyce o metodzie zliczania liczebności)