Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roksana34

w ktorym dniu widzialyscie pierwszy raz pecherzyk ciazowy??

Polecane posty

mam pytanie....czy pamietacie w ktorym dniu cyklu widzialyscie swoj pecherzyk ciazowy??chcialabym zrobic taka sonde...dla informacji innych starajacych sie??

Gość majka16
ładne imie Roksana

Paula no chodzilo mi oczywiscie w ktorym dniu cyklu bylo widac pecherzyk na usg???zle sformuowalam pytanie sorki:) Majka dziekuje:))

roksanko duzo zalezy od doswiadczenia gina i jakosci sprzetu, ja mam pierwsze zdjecie pecherzyka z data 31 maja, w ciaze zaszlam 8 lub 9 maja.

Gość świąteczna
ja po raz pierwszy raz widziałam pęcherzyk w 2.5 tygodnia po zapłodnieniu.... ale to fakt, że sprzęt odgrywa tu ogromną rolę.....!

wow swiateczna....strasznie szybko:D ja dopiero w 56 dniu cyklu...czyli ok 42 dzien po zaplodnieniu:)

Gość kaska33
ja w 7 tyg od odstatniej miesiaczki:) wczesniej sie lekarz zarzekal ze nie jestem w zadej ciazy:) a jednak bylam:D i mam core :D

mi Kasia tez w pierwszej ciazy wmawial ze mam torbiele na macicy......dzis mj torbielek ma 12 lat:D:D:D

Gość kobieta ela
a ja sie wybieram po świętach ,włansie sie zaczął 5 tydzień i tez jestem ogromnie ciekawa.Jaki mam prezent pod choinke:)wyczekany i juz kochany:)

mi pecherzyk było widac i lekarz powiedział ze to drugi tydzień ciązy-jak wynikało z nastepnych badań usg ciąza była starsza o jakieś dwa tygodnie-więc na tym pierwszym badaniu to był 4 a nie 2 tydzień :)

. . . .@..@..@.. . .. .. ..@..@..@ . . ..@... . .. .. . ..@....@... .. .. .. ..@ ....@.... .. ... .. .....@.. ... .... ... ......@ ...@... .... ... .... .... ... ... ... ... .....@ ....@.. ... ... ... .... .. .. @.@.@.. ...@.@.@ ... ...@.. .. ... ... .....@... ... ....@... .. ....@ .... .....@..... ....... @..... ..... .... .... ....@ .... ..... ...@.... ... .. @.... ........ ... .....@ ... ...... ........@.... .....@..... .... .....@ ...... .... ..... .......@..@... @........@ .......................................@ nie ma za co Siwek:) czemu taki nick???