Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlop ma lepiej

facet ma wiecej przyjemności z seksu niż baba

Polecane posty

Gość chlop ma lepiej

on wchodzi z takie ciepłe mokre miejsce.ja jestem baba i nie mam problemow z orgazmem,ale i tak mi się wydaje że chłop ma lepiej :)

Gość Doswiadczalny
wcale nie kobieta ma o wiele bardziej zageszczony system nerwowy.. co daje jej wiecej bodzcow.. do odczowania przyjemnosci.. ja po orgazmie jakos nie biegam caly nastepny dzien z usmiechem na twarzy:]

Gość nawet juz po wytrysku
pewnie bys biegal gdyby bylo ci osiagnac orgazm tak trudno jak nam

Gość dgdfg
swiete slowa

Gość a pewnie ze lepiej
nie musi martwic sie o to,ze rozszalale plemniki nalobuzuja tam w srodku i dopadna komorke jajaowa.Ale tyyle ich jest o maaaamoooooo ,istna inwazja.

Gość bolka74
Taaaaa, a my bysmy chcialy miec takich facetow co by potrafili nas doo takich orgazmow doprowadzic!!

Gość no wlasnie bolka masz swieta
racje! :)

Gość ja mam i
nie narzekam:) moj facet jest bogierm seksu!!! ale napewno was z nim nie poznam,zreszta ja tez nie jestem wcale gorsza,potrafie faceta doprowadzic do orgazmu,ktory trwa o wiele dluzej niz 1 sec!!!

siema wszystkim tak kobiety mają racje dziewczyny mają stres że kolo może je zapłodnić nieraz zdaża sie przed wczesny wytrysk:( ale ja juz nie mam takiego problemu bo cwicze mięśnie dna miednicy a to pomaga zachamować wytrysk erekcja trwa ile ja chcem nawet po zakończeniu nie musze sie spuszczać wiecie co to wielokrotny orgazm facet też jest obdażony przez nature takim cudkiem tylko ma o wiele słabsze mieśnie dna miednicy od panny ja umiem dojść dwa razy w ciągu stosunku i na koniec dopiero wypuścić mleczko:d fajna sprawa to można ćwiczyć

a i orgazm z 10-15 sec też fajne i można zwiększyć swoje doznania ćwicząc tylko ten mięsień świetna sprawa

Gość MARCIN ROZRUSZNIK
Mam pytanie- jesli zmienie plec, czy bede mial kobiece orgazmy?

Gość ja mam inaczej
zastana wia mnie to jak piszecie ze kobieta trudnij dochodzi... ja jestem z panna moja 3lata i to ona pierwsza dochodzi, czasem mnie to denerwuje bo jak dojdzie o juz chce isc spac i trudno ja namowic zeby mnie dokonczyla... ale ogolnie jak ja pieszcze to tez kilka minut i ma orgazm. a mnie musi dlugo piescic zebym doszedl... jak po czytalem to forum to tez sie troche pocieszylem z tego powodu ze piszecie ze wiele kobiet nie ma orgazmu pochwowego, ja znow(tzn moja panna) nie ma z tym problemu, choc ona seks traktuje jak wyscig, oby do orgazmu byle jakiego(w sensie lechtaczkowy, pochwowy) ale do celu:), a ja wole dluzej... co mam jej powiedziec zeby zwolnila i zaczela ze mna sie kochac a nie biec do celu?

Gość Doswiadczalny
to zalezy od was kobiety.. ja pamietam jaki mialem klopot ze swoim pierwszym orgazmem w zyciu.. oj wiele czasu bylo trzeba.. a teraz jak chce moge go osiagnac bardzo szybko.. za malo ciwczylyscie w przeciwienstwie do wiekszosci facetow.. :] bylem z kobieta ktora lubila bardzo seks czasem spedzalismy caly weekend w lozku.. po takim maratonie to obolaly caly juz bylem ale i tak nie potrafilem odmowic..