Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyzurny Ateista

Co dobrego zrobiliscie dla innych?

Polecane posty

Gość Dyzurny Ateista

Drodzy katolicy swieta to podobno czas, w ktorym mysli sie o bliskich ale czy konspumcja nie uderzyla wam do glow. Czy pomogliscie komus, czy zrobiliscie cos wiecej niz noszenie ciezkich torb z zakupami?

Gość czyli NIC
Brak postow oznacza jedno NIC Kazdy katolik mysli tylko o sobie Taka prawda a milosierdzie to czysta fantazja

Gość hellishboodystorm
Zgadzam się w 99%. Podpisano: dyżurna ateistka :P.

Gość PATISON
Nakarmiłam dzisiaj bezdomnego pieska, a z resztą często tak robie jak widzę jakąś bidulke

Gość takaonaa
nie nqawrzeszczałam na ojca jak po raz 10 naswinil w mojej wysprzatanej na błysk kuchni... przełknełam sline i po raz 11 wszystko wysprzatałam... mysle ze to duzo :) wogóle staram sie byc dla niego mila z okzaji swiat jak na katoliczke przystalo bo gdyby nie te swieta to normalnie bym najpierw nawrzeszczała a potem zgarneła wszystko i wyp... mu na łożko... i pewnie wtedy by zrozumial i nie brudzil a tak to czekam do rana... po jego wieczornym zarciu znów bede musiala sprzatac od nowa... :( ale świeta to swieta trza sprzatac za ojcem swinka i nie narzekac :)

a ja jestem agnostykiem i cały rok robie coś dobrego dla innych a w świeta się okazuje że o mnie nikt nie pamięta i na dodatek nie robi dla mnie czegoś dobrego. chyba pora by przestać być altruistką :(

Gość Urodziłem się
to im musi wystarczyć.

Gość annanasek
mysle ze w tym okresie ludzie na prawde robie wiecej dobrych nawet jesli sa male i ludzie o nich nie mowia to na pewno bardzo znaczace!!!

Gość upa właśnie

Nie zadzwoniłem do paru osób i niezłożyłem im zyczeń. Myśle że świeta mieli troche spokojniejsze dzieki temu. :o

Myrevin a może to wcale nie był dobry uczynek :O może oni mieli przez całe święta stresa jak słyszeli dzwonek telefonu bo cały czas myśleli że to ten właśnie od ciebie...może trzeba było zadzwonić i oszczędzić im nerwów :P

Gość Bogusław
Ja wysłałem 12 kartek po przyjaciółkach i koleżankach

Gość hahahhahaha
a ja zrobiłam duuzo dobrego jak zwykle przed swietami:)

Gość hahahhahaha
ja rowniez staram sie cały rok robic duzo dobrego a szczegolnie przed swietami i wiecie uszczesliwilam chyba zze 200 osob na same swieta :)

JA REGULARNIE WPLACAM PIENIAZKI NA RóZNE SCHRONISKA DLA PSIAKOW... U NAS W MIESCIE JEST JEDNA BEZDOMNA I CZESTO JAKIES JEDZENIE JEJ ZANOSZE, ALBO CIEPłą HERBATKE..

Gość hahahhahaha
popieram ja tez wplacam na schroniska moze nieregularnie tylko cvzasami noa ale... i wzielam psiaka ze schroniska:)