Martishia 0 Napisano Grudzień 23, 2006 Naprawde super. Na poczatku sceptycznie do niej podchodziłam ale jak sie okazało naprawde działa..... pije codziennie 1 hebatkę- z 2 saszetek Polecam Nazywa sie Figura 1 z seansem Tu macie opakowanie http://vitamarket.pl/sklep/p1066-Figura-1-herbatka-z-senesem-20x3g.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirka189 Napisano Grudzień 23, 2006 mi tez pomogła..... ale smak ma okropny , trzeba by było zaopatrzyc sie znowu po swientach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Grudzień 23, 2006 ojej ale ona chyba bardzo przeczyszcza skoro senes zawiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co tu zrobićć Napisano Grudzień 23, 2006 z SEANSEM :d:d:d:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 23, 2006 nie mogę jej pić bo senes mnie goni ale polecam wersję z kruszyną :) ma lepszy smak :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misia pysia99 Napisano Grudzień 23, 2006 no w sumie racja przeczyszczająca ale to chyba najszybszy sposób na pozbycie sie zbednych kilogramów? po co sie meczyc cwiczeniami drogie panie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do mysia pysia Napisano Grudzień 23, 2006 racja, poc o sie meczyc cwiczeniami. szkoda ze pozniej zdrowie szwankuje :P Gratulacje braku rozumu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misia pysia99 Napisano Grudzień 23, 2006 hehe jak komus zalezy na szybkim efekcie to czemu nie spobowac ? w koncu zaniedługo wiele dziewczyn ma studniówke , karnawał jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Grudzień 23, 2006 niby taka le od takich herbatek przeczyszczajacych pozniej bardzo boli mnie brzuch przez jakies dwa dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monalizaa Napisano Grudzień 23, 2006 dopisuje sie!!!! Naprawde daje efet juz po tygodniu, ja równiez piłam 2 saszetki na 1 napar, efekt cudowny.... herbatka mocno przeczyszczajaca ale lepsze to niz wymiotywanie, zrzuciłam biodrra , brzuch i kita... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Grudzień 23, 2006 ale po ilu godzinach jest efekt przeczyszczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martishia 0 Napisano Grudzień 23, 2006 ja zawsze pije gdzies ok godz 17 , efekt jest zaraz po przebudzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja schudłam kiedys 5 Napisano Grudzień 23, 2006 kilo, bez wyrzeczen wiec potwierdzam ze działa;) herbatka o gorzkim smaku ,ale mi smakowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Grudzień 23, 2006 ojej to baredzo dlugo trwa efekt przeczyszczajacy;/ ale nie meczysz sie od tej 17-tej do momentu pojscia spac?? nie wiruje Ci w brzuchu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martishia 0 Napisano Grudzień 23, 2006 nie, w nocy nic mi sie nie chce hehe jak wstane to po 5 min gdzies ide do toalety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Grudzień 23, 2006 aha..ale to tez p0ewnie kazdy inaczej reaguje-w zaleznosci od trawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Grudzień 23, 2006 ja bym sprobowala ale boje sie ze bede sie bardzo meczyc z bolem brzucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie nic po niej nie boli Napisano Grudzień 23, 2006 a pomaga naprawde:) mozna przeciez raz sprobowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Grudzień 23, 2006 masz racje,jest bardzo tania wiec nawet jak wyrzuce ją na drugi dzien to zawsze dobrze sprobowac..zwlaszcza po swietach :-) dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a gdzie ja kupic Napisano Grudzień 23, 2006 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w kazdym sklepie np w lewiatan Napisano Grudzień 24, 2006 ie są;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba ze wsi 0 Napisano Grudzień 25, 2006 Dziewczyny nie przesadzajcie.Herbat przeczyszczających nie można pić długo,bo wyjałowicie sobie jelita i zaczną się problemy z żołądkiem a po ich odstawieniu waga wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Grudzień 25, 2006 ja dzis od rana czerwona herbatke popijam po wczorajszym jedzonku ale po swietach zaczynam kuracje ta polecana tu herbata-nie bede sie nia dlugo katowac ,chce tylko sprobowac jak zareaguje na nia moj brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibon 0 Napisano Grudzień 25, 2006 Ale nie pijcie tej herbatki z senesem przez cały czas ... Miesiąc to wystarczjąco długo ... Zróbcie teraz dłuższą przerwę bo rozleniwicie jelita i nic już nie schudniecie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Grudzień 25, 2006 masz racje z tym rozleniwieniem jelit dlatego ja chyba zostane przy dwoch tygodniach a potem zrobie przerwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibon 0 Napisano Grudzień 25, 2006 Ja polecam herbatę czerwoną ... Kiedyś będąc na niskokalorycznej diecie i pijąc ją schudłem 7 kg w miesiąc ... ale wtedy miałem dużo do zrzucenia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Grudzień 25, 2006 ja w tej chwili popijam czerwona ale na mnie slabo dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Styczeń 6, 2007 Martishia skorzystalam z Twoich rad i dzis wyprobowalam te herbatke...efekt suuuper...wypilam ją dzis ok 10tej i o 17 mialam juz puuuuscutki i plaski brzuch..Juz nawet nie pamietram kiedy czulam sie tak lekko i tak porzadnie przeczyszczona.Wiem ze znajdzie sie wiele osob ktore krytykuja tych ktorzy pija te herbatke ale naprawde nie mam zamiaru pic jej codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owocka 0 Napisano Styczeń 7, 2007 Ja niestety po tej herbatce mam normalną biegunke, co 5 minut do toalety :( więc uważajcie z nią... ale piję ją od czasu do czasu, poświęcam tak 1 dzień w miesiącu żeby oczyścić sobie jelita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość egwgweg Napisano Styczeń 7, 2007 dziewczyki a gdzie mozna ja kupic? w zwyklym spozyczwczym czy tlyko w aptecwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach