Gość ona jest i Napisano Styczeń 7, 2007 w spozywczym i w aptece,koszt kolo 5zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Styczeń 8, 2007 chyba tez w kazdym hipermarkecie dostaniesz...ja kupilam w GEAN za niecale 4 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmmmmmmmmmm2xx 0 Napisano Styczeń 8, 2007 taaa...herbatka przeczyszczająca powoduje nawet w krótkim okresie stosowania \"rozleniwienie\"jelit...i w konsekwencji zaparcia.. co sie odwlecze to nie uciecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejhejhej 0 Napisano Styczeń 8, 2007 dziewczyny - stosowanie senesu moze powodowac powazne choroby! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiece kształty Napisano Styczeń 8, 2007 gówno prawda z tymi herbatkami... ja je piłam te z sensem.. po jakimś czasie przestały na mnie działać musiałam zacżąć kupować sam senes żeby się wypróżnić a to działa bardzzzo źle na żołądek i na jelita... wkoncu skonczyło się na odstawieniu herbatek i robienie lewatywy aż po jakims roku zaczełam znów jako taklo funkcjonować .... masakra..... Takie herbatki monza pić ale 2 razy w tygodniu a nie codziennie ic o z tego że są ziołowe jak rozleniwiają jelita.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kessh Napisano Kwiecień 11, 2012 nie pijcie czerwonej herbaty! W moim przypadku skończyło się to porządnym zaparciem!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Editta Van K 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 zgadzam sie ta herbatka jest super, troche przeczyszczajaca, ale nie powoduje biegunki czy czegos w tym stylu tez ja pilam kiedys codziennie przez pare lat jest duzo podrobek - radze dokladnie czytac (figura nie figuera etc) i koniecznie musi byc z senesem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach