Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowany

Dlaczego ona tak postepuje?

Polecane posty

Gość skołowany

Mam problem z dziewczyna. Znamy sie niewiele, ale polaczylo nas to "coś". Przynajmniej tak mi sie zdawalo. Niestety pewien zgrzyt, który miał miejsce kilkanaście dni temu spowodował, że ona nabrała do mnie strasznego dystansu. Przez ostatni okres tylko ja do niej pisałem, ja odzywałem się pierwszy. Zawsze odmawiała mi spotkania tłumacząc się brakiem czasu. No to postanowiłem że nie będę się narzucał i zamilkłem na trzy dni. Myślałem, że jednak ten okreś świąteczny coś zmieni. Wysłałem jej życzenia, odpisała, ale sztucznie, bo jakimś wierszykiem ściągniętym pewnie z sieci. Zapytałem co u niej, jak spędza święta, jak się czuje, a ona milczy. Nie mam pojęcia o co jej chodzi. Zaczęło mi na niej zależeć, ale po czymś takim co miało miejse przez ostatnie dni, to chyba muszę sobie dać spokój.

Gość niebieska bombeczka
a moze ten wieszyk napisała sama:)

Gość skołowany
nie sądzę :) Zresztą nie wierszyk jest tutaj najważnieszy.

Gość Ja myslę że ...
bardzo mozliwe, że ten "zgrzyt" tutaj zadziałał ? Najlepiej zapytaj ja o co chodzi, to najprostrza droga ... moze czuje się skrzywdzona, urażona ...

Gość napisz lepiej
co to byl za zgrzyt

Gość martynika22
przejdzie jej tylko sprobuj z nia pogadac . przeciez jesli bedziecie razem czesto beda jakiesniedopowiedzienia i klotnie - wiec chyba za kazdym razem nie bedziesz sobie "dawaj spokoju"?