Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerakia

Spać z nim czy nie?

Polecane posty

Gość nerakia

Mam 19 lat, jestem z chlopakiem ok 3.5 roku.. On czesto zaczyna wkraczac na temat..bym zostala u niego na noc.. On jest w moim wieku i mieszkamy doslwnie kilka ulic od siebie.. On mieszka w pokoju z bratek (2 lata mlodszy) i mowi ze moge chociaz raz zostac u niego na noc.. i spac z w pokoju.. Ja sie nie chce zgodzic, bo co to za przyjemnosc? Kiedy brat w pokoju, rodzice za scianą.. Pozatym byloby mi bardzo glupio.. ze spie z nim w łóżku.. przed rodzicami. Wiadomo pewnie bysmy sie nie kochali..ale sam fakt ze spimy razem w lozku jakos.. hm źle bym sie czula przy rodzicach jego.. naprawde. Uwazacie ze to normalne czy cos ze mna nie tak? Czuje ze to za wczesnie.. Wstydze sie..leżec z nim pod kolderka..przytulc sie i moze ejszcze rozmawiac z jego mama ktora wcodiz do pokoju.. Co o tym myslicie.. ?

Gość co ja dzisiaj zjadlem
Pewnie chce cie podsunac bratu jako pierwszy seks :-) Pamietaj - nie pij nic i nie jedz; tyle sie czyta o pigulce gwaltu... :O

Gość nerakia
Soryy, mialo byc w pokoju z bratem. a i dodam ze juz wiadomo kochalismy sie..ale jak nikogo nie bylo... chodzi o sam kwestie zostania na noc..

Gość nerakia
w wieku 19 lat nie byloby wam glupio? tak angle klasc sie spac z chlopakiem/dziewczyną przy rodzicach?

A tak na powaznie - to jakos mi to dziwnie wyglada... Jesli chcesz opinii tak/nie - to NIE.

Gość 24
bidula z tego chlopaka. mowisz 3,5 roku?wstydzisz sie do niego przytulic?a ty go wogole kochasz kobieto?

Gość aneta___
Raczej nie powinnaś się godzić. Weź pod uwagę jednak to, że on mieszka wciąż z rodzicami i oni teżmają prawo mieć swoje zdanie na ten temat...a uwierz mi o tobie po takiej nocy nie będą mieli szczególnie dobrego znadnia. chyba ,ze to są mega luzaccy rodzice...

Gość blomajka
ja tam spie u mojego prawie od poczatku jego mama bardzo mnie lubi on u mnie rzadko bo tez mam pokoj z bratem a mieszkamy blisko siebie, teraz to juz wlasciwie w weekendy zawsze u niego

Gość nerakia
kocham i to bardzo.. przeciez nie wstydze sie jego przytulic!! ale w lozku.. przy jego mamie.. Nie wuazam to za normalne.. co z tego ze 3.5 roku? ale zoabcz ile mamy lat.. pozatym.. rok temu zepsulo sie cos miedzy nami, nie bylismy razem ok 3 miesiecy.. rodzice wiedzą..i teraz na nowo uczą sie naszego zwiazku.. Moi np nie sa ejszcze przekonani.. trzeba odbudowywac zaufanie i rpzekonac ich ze sie kochamy.. Chce zeby o mnie dobrze mysleli.. a po takiej nocy? Nie kochalibysmy sie ale..samo spanie.. Oni ejszcze nas nie uwazaja za taka pare na cale zycie..rpzez tamtą wczesniejsza sytuacje rozstania..

Gość nerakia
blomajka a ile masz lat?

na pewno wie, jak zareaguja rodzice. Moze wlasnie chodzi mu o to zeby ich wkurwic przy twojej nieswiadomej pomocy :O

Gość nerakia
a ja mysle zeon nie wie.. zadko rozmawia ze swoimi rodzicami na tematy NAS.. mowi mi ze " a co obchodzic ma to moją mame" takie pdoejscie? Przeciez to dorosli ludzie, napewno cos sobie pomysla o mnie.. bo to ja jestem kobieta.. i moglam sie nie zgodzic.. co to ebdzie o mnie swiadczyc? ze nie licze sie z rodzicami jego.. to ich mieszkanie przeciez.. a moi rodzice?? by źle zareagowali a dowiedza sie bo nasze mamy sie znaja...

Gość aneta___
C oz tego ,ze będziecie spali. Jak będą zamknięte drzwi rodzice i tak mają swoje mysli. Dla nich będzie oczywiste co tam robicie ;).

Gość blomajka
25 ale jak mialam 19 tez spalam u bylego tylko ze on mieszkal tylko z ojcem ktory nie mial nic przeciwko temu

Gość blomajka
wg mnie wszystko zalezy od rodziców jesli akceptuja ok jesli nie lepiej nie ryzykowac

Gość nerakia
ja mysle ze sie nie moge zgodzic jednak.. bo nie ptorafie.. źle bym sie cholernie czula.. ale pytam was..czy jest ze mna cos nie tak:(?? boje sie, wstydze rodzicow..uwazam ze nie mozemy jeszcze pokazywac jacy my wielce dorosli jestesmy.. chcilabym zeby to odbudowywanie zaufania szlo powoli, malymi kroczkami.. chcialam pokazac im ze jestesmy odpowiedzialni, szanujemy siebie i ich.. a to chyba ma z tym zwiazek co?

Gość na tam uwazam ze glupio
co innego jakbys mieszkala daleko..ale pare ulic .Ale kazdy sam za siebie podejmuje decyzje.

Gość aneta___
Rób jak uważasz, moim zdaniem szczególnie jak piszesz, że jego rodzice nie są do końca jeszcze przekonani do tego związku - powinnaś narazie zrezygnować. nie dlatego ,ze macie się sugerować w miłości tym co sądzą rodzice ale dlatego ,ze to mieszkanie jego rodziców i musisz to uszanować. Myślę, ze mogą ci tego nei powiedzieć, będą pewnie mili itd. ale jednak będą czuli się niezręcznie.

Gość nerakia
wiem wiem.. wlasnie to nastepny argument.. jakby mieszkal daleko to wiadomo..co innego..ale co powiem..ze zostaje bo co?? Moge spokojnie w 2 minuty wrocic do domu.. to bez sensu. ale po co on tak mnie namawia do tego?? jest taki niedojrzaly..? Nie chodiz tu o seks... bo wystarcza nam..ale.. a moze o to?? nie wiem..

Gość nerakia
no wlasnie.. co wchodze.. siedze u niego, ogladamy filmy.. nadchodiz noc..a ja zamist wyjsc ide sie kapac?? przebieram sie jak u siebie w domu..i klade sie z nim do lozeczka.. mowie braciszkowi dobranoc.. ai rodzicom..? to nie wyglada ładnie..

Gość 24
ja bedac w liceum regularnie sypialam u mojego przyjaciela, w jego pokoju, nie bylismy para i nie uprawialismy seksu. nikt, ani jego mama ani moja, nie mialy nic przeciwko, chyba mamy super luzackich rodzicow

Gość aneta___
Chce spedzić z tobą całą noc, przytulać się , moze kochać - to normalne i ja go rozumiem. tyle ,ze w tej sytuacji to nei bezie narazie fajnie, taka trochę niezręczność. Nie mozecie np. zaplanować sobie wspólnego wyjazdu w góry np. na 3 dni? Tam bedziecie sie mogli nacieszyć sobą.

Gość aneta___
Są różni rodzice, nie uważam, że super luzaccy to muszą być najlepsi. Tak po prostu zostali wychowani.

Gość aneta___
Jeju miałam iść sałatke robić , trzymajcie się :O.

Gość nerakia
ale my w styczniu wyjezdzamy na tydzien.. w gory do zakopanego.. on mnie zabiera..juz dawno to planowalismy.. wiesz..ja go przekonuje ze to zly pomysl z tym spaniem.. powoli do niego to dociera, przyznaje racje..ale za 2 dni..znowu cos mu sie ubzdura i wraca do tego i mowi ze "jestem dzika".

Gość niech lepiej uszanuje twoje zd
twoje zdanie To ty w koncu decydujesz czy on. Skoro ci nie pasuje taki układ to po co sie upiera? Co to za przyjemnosc bedzie jak bedziesz non stop spieta i bedziesz sie źle czuc, myśleć o tym. Nie rozumiem o co mu chodzi.