Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerakia

Spać z nim czy nie?

Polecane posty

nerakia a ja myślę, że właśnie wszystko z Tobą ok :) co się nie zdaża dzisiaj często. To dobry odczucie, to, że myślisz że nie wypada :) to też jest kwestia jakiegoś tam szacunku i zasad. Może to niedzisziejsze spojrzenie na sprawę, ale myślę że dobrze, ze masz skrupuły. MOże to za wcześnie ;) albo porozmawiaj z jego mamą na ten temat, tak byłoby najlepiej ;) albo będąc już u niego, kiedy Ci to zaproponuje, powiedz,żeby zawołał rodziców, żeby mogli się wypowiedzieć- wkońcu to ich dom :)

Gość niech lepiej uszanuje twoje zd
Jedziecie w styczniu gdzieś sami, to o co mu chodzi. Wtedy bedziecie spać razem nawet do południa. Miej swoje zdanie. Takie ciepłe uległe kluchy - potem kończą same. Tak naprawde faceci lubią jak kobieta ma swoje zdanie, pewne i tyle...a nie można ja dla siebie odpowiednio uformować. To sie nudzi.

Po co jej takie rozmowy. Jeju oszczedźcie sobie tego :).

Gość nerakia
z jego rodzicami nie porozmawiam nie mam z nimi takiego kontaktu.. z jego tata wogule nie rozmawiam..oni sa jakby odludkami.. zawsze siedza sami.. a jak przychodze to mama chwile pogada a ojciec nawet sie nie pokaze.. ja zdania nie zmienie.. tu chodzi o komfort..i po co mi takie spanie..jak to dla mnie zero przyjemnosci? mysle ze w koncu on zrozumie..i ebdzie mu glupio przy mamie.. to zaa wczesnie..

Gość nerakia
dziekuje kochani za wypowiedzi, pomogliscie mi..jednak znalazly sie osoby myslace jak ja...i uwazajace ze mam racje.. a balam sie ze jestem dziwna..sztywna..czy cos.. mysle ze moj chlopak zyje marzeniami, pragnieniami..a nie zdaje sobie sprayw jak naprawde by to wyg;ladalo.. moze tego nie przemyslal.. i jak ktos wczesniej napisal ..ze to nic ze nie bedziemy sie kochac..ale rodzice za sciana mysli swojei tak beda miec.. bo rpzeciez pod koldre nam nie wejd.a.. a swoje myslec beda...

Potem niesmak pozostanie ci na kolejne dni, będziesz wstydzić sie jego rodziców itp. mimo ,ze może i tak nic nei zrobicie. Myślę ,ze tak będzie , bo już sie tym przejmujesz a jak potem zostaniesz...to zobaczysz jakie bedą dziwne myśli po twojej głowie chodziły. Ludziska co wy? Ile wy macie latek? Jeszcze wszystko przed wami i jeszcze wam sie takei spólne noce znudzą ;). NO i pamiętaj o zasadzie, bo taka zasada jest: jesli gdzieś idziesz nocować...to bierz pod uwagę wszystkich domowników, a szczególnie rodziców swojego chłopaka u których on mieszka. Jeśli wiesz, czujesz ,ze to będzie niezręczne nei tylko dla ciebie ale i dla nich - to oszczedź tego sobie i im. Nie pozostawiaj po sobie tylko niesmaku.

Gość nerakia
pja mu powtarzam ze owszem moge zosatc na noc.. ale bede spac w osobnym lozku a on na swoim z bratem.. to byloby do zniesienia.. on sie nie zgadza..mowi ze to nienormalne.

Widze ,że on ma w waszym związku najwięcej do powiedzenia. Pirzy się jak rozpieszczona panna. Niech weźmie pod uwagę twoje samopoczucie. No ja muszę isć, życzę miłych świąt.

Gość nerakia
bede trzymac swojego.. dzieki..ja tez sspadam ..

Swoje zdanie też trzeba mieć...