Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konwalka

Prosze o odpowiedz!!!!!!!!!!! Istona sprawa

Polecane posty

Gość Konwalka

Ostatnio bardzo nurtuje mnie pewne pytanie. Otoz czy u kobiety, ktora bierze tabletki anty i w jakis sposob zaszla w ciaze krwawienie z odstawienia nadal bedzie sie pojawiac?? Prosze o odp, bo to bardzo wazne. Podobno moga byc to ttylko plamienia ale o wiele skąpsze niz normalne. Po czym poznac ze wszystko jest ok???? Niby nei powinny wystepowac krwawienia bo to pierwsza oznaka ciazy (w ulotce tez tak pisze). Jednajk coraz czesciej spotykam sie z roznymi wypowiedziami na ten temat.Jesli juz wystapi takie krwawienie w czasie ciazy to czy beda mu towarzyszyly objwy typowe dla normalnego krwawienia: bol brzucha...?? A jesli wystepuja plamienia to czy są one bardzo niewielkie, takei ze mozna sie zorientowac ze cos jest nie tak? Ile trwaja?? Prosze o zrozumienie i odp.

Wg mojego lekarza nie ma wtedy zadnego krawienia. Jak dwa razy pod rząd krawienie nie wystąpiło jest duża szansa na ciażę.

Proponuje wizytę u lekarza moja droga i to szybciutko... takich spraw nie wolno ignorowac, za duzo można stracic a i zycie w niepewności do najprzyjemniejszych nie należy....

Gość Konwalka
Ale nie chodzi o to że mi się takie krwawienei nie pojawiło. Tylko jestem ciekawa jak to z tym wszystkim jest

Generalnie krwawienie z odstawienia nie powinno się wtedy pojawić, ale natura lubi płatać figle, więc nigdy nie wiadomo. Jednakże jak każdej kobiecie wiadomo, ciąży towarzyszą jeszcze inne objawy. A jak się bierze tabletki jak należy i krwawienie nie wystąpi to raczej nie ma się czym przejmować, tylko brać dalej i najwyżej jak drugi raz się nie pojawi to wtedy do lekarza.

Gość lidia123
Mnie tez bardzo nurtuje to pytanie. Prosze o wypowiedz jakiejs doswiadczonej osoby, ktora na prawde cos wie na ten temat. Juz tyle wypowiedzi na ten temat slyszalam, ze glupieje. I wlasnie, jak wygląda takie plamienia ktore mozna pomylic z normalnym krwawieniem z odstawienia?? Czym sie rozni>?? Ile trwa?? I czy wystpeują prtzy nim bole menstruacyjne?? Ja ostatnio mialam normalne 4 dniowe krwawienie, nawet skape, ale odkad biore tabletki to takie mam i nie wiem czy na pewno wszystko jest w porzadku. Do tej pory myslalam ze juz jak dostane krwawienia podczas 7 dniowej przerwy to jest w porzadku. Prosze podzielcie sie swoimi doswiadczeniami w tej sprawie.