Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wirtualnie

zaczynam wszystko od nowa

Polecane posty

POgmatwałam sobie życie. Całkiem niepotrzebnie trzymam się tego co było. Chcę to zmienić od teraz!!! 1. mój ex - odcinam się od \"naszego miejsca\", wspólnych znajomych i jego samego 2. człowiek na któym mi zależy a mnie rani - ustalam granice, nie będę więcej za nim \"biegać\", ustalam zasady, odcinam się emocjonalnie, w perspektywie dążę do zakończenia znajomości 3. robota - wreszcie się biorę za coś konkretnego, nie marnuję sił i mozliwości 4. pracuję nad charakterem - czytam psychologię, rozmawiam z ludźmi, patrzę i wybieram prawdziwych przyjaciół Ktoś się przłącza? może to nie sylwester, ale zaczynam wcześniej

Gość ciekawski 2
dam nozyczki aby odciąć pępowinę do tego faceta co cię zaspakajał sekualnie...A kto teraz bedzie miał prawo wchodzic w Ciebie?

Wypisałaś cztery punkty, które ja również mogę odnieść do siebie. Ciężko będzie je wypełnić.

Gość dr doctor
jakie masz bmi?

Gość ciekawska Ania
ja tez chcę wczoraj,własciwie to już dziś bo to noc była,napisałm meila mojemu byłemu,mam nadziej że zrozumie i da mi spokój

Gość eheehe
ja tez pracuje nad soba juz od jakiegos czasu, i po raz pierwszy zaczyna mi sie udawac,kiedys konczylo sie tlyko na obietniach,a ja juz widze pierwsze efekty, moze male ale dla mnie sa ogromne;) wiec nie jestes sama ;)mamy niektore troche inne cele, ale uda nam sie;)

Gość envvy
Mam takie same postanowienia jak i ty :] jak i co roku ;) i jeszcze kilka innych :) niektore naszczęście realizuje niektore zupełnie nie :( szczególnie co do facetów mi nie idzie :(