Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brygidatoja

połykacie spermę? co ze spermą?

Polecane posty

Gość Tomasz Lis znany pisarz
Co z tą spermą??

Gość wygnieciony frak
Lubię jak połyka, ale jeśli nie łyka to też nie robię z tego problemu :classic_cool:

hm.. po porstu wydaje mi sie to nie bardzo apetyczne... ale wstydze sie zapytac swojego chlopaka: czy chcialby, zebym go sprobowala...

Gość ehhhh brydzia
Jesli tobisz to z wyrachowania to wypluwaj, jesli z milosci polykaj, jesli chcesz zrobicwrazenie, przed polknieciem zabulgocz!!!!:D:D:D

Gość adfsdfsdvsdvsdvsd
BBBBBBBLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEE raz mi sie zdarzylo i chcialo mi sie wymiotowac, moj ukochny o tym wie dlatego nie musze polykac ani probowac

moj chlopak tez wie, ze lubie, ale chcialam sie dowiedziec, czy chlopcy to lubia... bo ja nie moge sie zmusic... on nie ma mi tego za zle oczywiscie

Gość upupupupupupupupup
Brygido to co spuszcza sie na lozko?? :>

połykam i nie stanowi to dla mnie problemu-ciesze sie jak mój facet jest zadowolony , a sprawianie mu przyjemności i mnie sprawia niesamowitą przyjemnośc ( bardzo mnie to podnieca;)

Gość czarna kotka.
ja polykam. po tylu latach nie robi mi to juz roznicy, ale nie bulgotam:D

Gość połykam ale się zmuszam
bo mój facet sobie nie wyobraża inaczej

Gość nie połykam nie jesestem
dziwką

Gość a ja myślałem...
...że dziwka to osoba uprawiająca seks za pieniądze, a nie łykająca sperme :|

Gość a ja myślałem...
a skad wiesz? ogladalas? a na powaznie to chyba wazniejsze jest czy ktos jest dobrym czlowiekiem, jak zyje w spoleczenstwie, czy nie robi drugiemu krzywdy, itp. Jezeli kobieta sie na to godzi, co wiecej jezeli sprawia jej to przyjemnosc to dlaczego ma tego nei robic! Brzmi to troche jak sredniowieczna wykladnia nakazujaca seks tylko pod koldra, po bozemu, z kobieta ubrana w specjalna koszule nocna z dziurka w wiadomym miejscu :| A czy za uwlaczajace godnosci kobiety uwazasz jedynie polykanie spermy, czy w ogole seks oralny?

Gość tylko połykanie spermy
pewnei że najważniejsze że jest dobrą kobietą,kamieniować jej za to nie bede ale swoje zdanie w tej kwestii mam

Gość a ja myślałem...
mimo wszystko dobra kobiete lykajaca sperme nazywasz dziwka... przemysl to sobie. z ciekawosci jeszcze zapytam, czy uprawialas kiedys seks oralny?

Gość tak delikatny oral
językiem wargamii w a on wtedy minete w pozycji 69 to wszystko i nie pozwalam sie spuszczac na twarz leci na przescieradło

Gość a ja myślałem...
czy byloby Ci milo gdyby ktos nazwal Cie dziwka za to ze piescisz mezczyzne ustami? Tylko dlatego, ze on tego nie robi i uwaza ze to obrzydliwe ( w koncu usta sluza do jedzenia, jak mozna nimi dotykac penisa). NIe nalezy oceniac ludzi wedlug wlasmej osoby! Oczywisice o ile dzialanie tej osoby nei wyrzadza nikomu krzywdy, a w polykaniu spermy ukochanego niczyjej krzywdy dopatrzec sie nei moge :)

Gość też robie lody ale nie połykam
jakoś niemoge sie przekonać kocham swojego faceta ale sie boje ze mi sie cofnie

Gość a ja myślałem...
jesli facet Cie do tego nei zmusza i jemu to odpowiada (a powinno jezeli naprawde kocha) to wszystko jest ok :) Najwazneijsze zeby wszystkim bylo przyjemnie, bo chyba o to chodzi w seksie ;-) Zeby nie bylo ze zabieram glos a nie mowie jak to wylada w mojej sypialni: za pierwszym razem gdy moja kochanka piescila mnie ustami dalem jej sygnal ze za chwile "cos" mi wyskoczy zeby sie odsunela :) a ona sie nie odsunela :) bylem troche zawstydzony, myslalem ze nie zrozumiala moich sygnalow i chcialem ja przepraszac. Wtedy Ona powiedziala ze przeciez mnie kocha calego, wiec jak by sie mogla brzydzic. Teraz jest raz z polykaniem, a gdy nei ma ochoty to brudzimy przescieradlo ;-) i pierwszy i drugi wariant jest super czego i Wam mili rozmowcy zycze :D

Gość to ty jesteś facettt
słuchaj to wytułamacz mi jeszcze niedoświadczonej dlaczego facetoow to tak kreci jak dziewczyna połyka???Co w tym jest takiego....podneicającego

Gość to ty jesteś facettt
bo ja mam problem z tym ze swoim chłopakiem on bardzo chce a ja bardzo nie chcce i nei kapuje czemu to go tak kreci

Gość wredna jedna
do: "ehhhh brydzia" :D:D:D:D:D bulgotranie is cool :classic_cool:

Gość natolatkaaaaa17
tez jestem zainteresowana odpowiedzia na to pytanie dlacego faceici to lubia?

Gość a ja myślałem...
hmm, mnie to nei kreci (polykanie) jedyny plus to to ze kobieta piesci mnie do konca ustami (o wiele przyjemniejsze niz konczenie reka), ale nie mialbym nic przeciwko temu gdyby wypluwala w chusteczke. Jak juz wczesniej pisalem nei mam tez nic przeciwko temu ze czasami wszystko "idzie w posciel" i tak jest przyjemnie :) (nawet jak robi to "tylko" reka to i tak wole zeby to byla jej reka niz moja wlasna :D) Mysle ze Tojemu facetowi chodzi o doswiadczenie czegos noweg, kreca nas rzeczy nieznane, ciekawosc jak to jest i na poczatku na pewno facetowi bedzie cudownie (chemia!), ale po kilku razach to nei bedzie nowe, chemii zabraknie i dojdzie do wniosku ze bez polykania przeciez tez jest dobrze ;-)

Gość ja tego nie lubię...
Mojego faceta to podnieca, a mnie to obrzydza. Lubię obciągać i mój facet twierdzi, że jestem w tym specjalistką, ale on gdyby tylko mógł zawsze kończyłby w mojej buzi, bo po prostu sprawia mu to przyjemność. Zazwyczaj kończy w pochwie i po sprawie.

Gość a ja myślałem...
a obrzydza cie polykanie, czy np smak spermy czy swiadomosc ze to "cos" jest w twoich ustach? jesli tylko pierwsze to polecam sposob z chusteczka (wilk syty i owca cala). Jesli to drugie to facet powinien zrozumiec ze to dla Ciebie nic przyjemnego i cieszyc sie z tego co ma, bo obserwujac to forum to i tak wiecej niz niektorzy (tym bardiaej ze trafil na specjalistke ;-) )

Gość mnie neiobrzydzaa
ale czuje się zajebiście upokożona wtedy i mi z tym zle nie moge tego zwalczyć w sobie jeszcze jak facet na mnie wtedy patrzy z góry jak mu to robie i połykam to w ogóle mi sier yczeć chce