Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietłana

ALE JESTEM ZLA I MI SMUTNO!

Polecane posty

Gość swietłana
no wlasnie o to mam zal o to ze sam zabiegal o spotkanie, ja o nic nie prosilam obiecywal a teraz milczy na ten temat

Gość i tak juz z nimi jest
no to zadzwon...moze cie to uspokoi

Gość swietłana
ale co mam mu powiedziec? kiedy przyjezdzasz czy jak? zreszta teraz to mi sie odechcialo pozarlam sie z matka i dziekuje bardzo

Gość swietłana
zawsze sie kloce z matka przez niego zawsze!

hm....nie wiem,no jakie plany na swieta,przynajmniej bedziesz wiedziala jak sobie je zaplanowac,zeby jeszcze bylo w miare milo...

a moze mama ma troche racji co do niego.pomyslalas o tym, matki zawsze dobrze zycza swoim dzieciom

Gość swietłana
ale ona to gada z taka satysfakcja w glosie, z triumfem to tak boli....

no tak, wiem, ze cierpisz,ale facecik tez ladaco,na piwku,a ty czekasz biedactwo

Gość swietłana
ladaco jakich malo teraz ma mnie w dupie, a za jakis czas znow bedzie skomlal nawet sylwka odwolalam, bo myslala ze z nim go spedze prezent mu kupilam ehhhh alez ja glupia jestem ciekawe co mi powie jak zapytam co ze spotkaniem ciekawe jaka scieme wymysli

ach te chlopy

Gość do swietlany
w Wigilię na piwoo? Co on z byka spadl czy co?

Gość Niwerka
Oj bidulko:( Puść sobie muzyczkę, rano Cie rozweseliła :) Dziwny jest.. A mama się nie przejmuj (wiem że łatwo powiedzieć/napisać) Naprawdę nie ma sensu. Jesteś dorosła i wiesz co robisz. Tez mnie wkur.. wszyscy życząc szybkiego zamążpójścia bleee niedobrze się robi.

Gość Niwerka
Szukaj pozytywów - w końcu wysłał nawet tego marnego smsa. Gdyby nie wysłał tez byłabyś zła..

Gość szalejka
pociesze cie.nie caly rok taki jak wigilia.tylko jakie sylwestra tak bedzie caly rok.takze postaraj sie smiac i bawic w sylwestra.:)buziaki

Gość swietłana
szalejka naprawde???????????????????/ tak, poszedl na piwo w Wigilie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość swietłana
zreszta w sylwetra pijde spac bo mialam go spedzic z nim, ale teraz to juz pozamiatane

Gość Niwerka
Nie przesadzaj z tym spaniem.. Może po prostu na złość Ci to napisał że idzie na to piwo, nie wiem może po to żeby znów Cię pozadręczać trochę. Oni to lubią. Czekaj na rozwój sytuacji. Poczekaj do Sylwka - to tylko tydzień. Jak nic nie będzie - nie odezwie sie to daj sobie z nim spokój (wiem że to nie takie proste)

Gość swietłana
Niwerka ale ja go chcialam tylko zobaczyc.... juz sie nastawilam na to spotkanie.... jesli nie przyjedzie, powiem mu "spadaj" i to bedzie finito

Gość swietłana
gdyby kochal to chcialby spedzic sylwestra ze mna prawda? liczylam ze moze gdzies razem wyskoczymy, a tu...

Gość Niwerka
Niunia wiem o co Ci chodzi.. No co Ci mogą napisać. Nie znam aż tak waszych relacji, ja chyba bym poczekała do tego sylwka. Nie wiem może jak będzie na gg to odezwij się do niego i pogadaj tak otwarcie.. Wiem że jest ciężko.. Wiem że sie nastawiałaś już. Hehe jakbyś mnie widziała wczoraj od 12 sie piękniłam, choć i tak czułam że nici ze spotkania, ale jednak hehe bo a nóż by mnie zaskoczył :)

Gość swietłana
a na piwno to na stowe poszedl jestem tego pewna on juz taki jest

Gość swietłana
Niwerka ja to nawet schiza mialam ze mi niespodzianke zrobi i wpadnie bez zapowiedzi do domu ehhhh glupia bylam

Gość swietłana
kupilam jego ulubione czekoladki, poprosilam mame zeby upiekla ciasto ktore on lubi, zrobilam pyszna salatke wszystko robilam z mysla o nim.... kupilam taka fajna bielizne, bluzke na sylwka cieszylam sie ze mnie zobaczy, bo scjudlam troche polecalam na solarke, do kosmetyczki.... :(:(:(

Gość yyy wigilia
Ja jestem teraz troche wypity i tak patrze na tą rozmowe i nigdy w rzyciu sie nie wypowiadalem na forum i pomyslalem trzeba dziewczynie słowa otuchy ! :) No i pisze :) Powiem tak jestem szczesliwy i mysle ze szczescie w zwiazku to najwazniejsze co tylko moze byc. Wiec jesli Ci na nim zalezy to zrob wszystko. Naprawde WSZYSKO. Powiedz mu jak sprawa wyglada. Jesli jestes zła to mu powiedz , jesli chce Ci sie płakac to płacz, Jesli chcesz rzycic sie w jego ramiona to sie rzuc. Moze on cos zrozumie... Mam nadzieje ze wogole dobrze zrozumiałem sprawe ;) Ale w tym momecie mam w glowie chęc niesienia pomocy :) Taka dziwna wigilijna ochota. Pozdrawiam

Gość Niwerka
:( to nie shiz to życie.. Pamiętaj że facet to świnia...

Gość swietłana
yyy wigilia --> napisalabym mu smsa, ale on jest teraz z kumplami i sam wiesz ze to chyba nie najlepszy moment no nie? poza tym co napisze "kiedy przyjedziesz?" on pomysli "mam ja, leci na mnie, plaszczy sie"

Gość Niwerka
A jak to było z wami - ile byliście razem w ogóle. Jak chcesz to opowiedz wasza historię - lubię takowe czytac :) pozdro yyy wigilia

Gość smutasekmały
swietłana musisz soebie go odpuscic. nawet jezeli doc iebie wróci na troche to przeciez juz widac ze to nei jest człowiek na którym mozna polegac. a twoja mama robi tak jak moja. koszmar. mysle ze gdyby moja mama umiała mnie wspierac, pocieszac i motywowac to moje zycie dzis wyglądałoby inaczej- lepiej.

Gość swietłana
no wlasnie moja mama zawsze sprowadza mnie do parteru! zawsze mowi "to ci sie nie uda, ty sie do tego nie nadajesz" zero wsparcia, akceptacji....