Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietłana

ALE JESTEM ZLA I MI SMUTNO!

Polecane posty

Gość yyy wigilia
przepraszam bardzo was moi mili , zaraz wroce , poczekajcie na mnie bo nie uwierzycie ale rodzice mi kazali wyrzucic smieci :) Bo ze niby bedzie smierdzialo w swieta jak sie nie wyrzuci :) Dzieki za zrozumienie. Za chwile bede gotow do pomocy :D

Gość Niwerka
moja mama juz zrozumiała chyba że ja chce tylko jego, ale tez jakos zero entuzjazmu, z reszta się nie dziwie, widziała jak cierpiałam kiedy mnie zostawił którys tam raz, kur.. przez niego miałam na matrure nie iść bo miałam taką deprechę ... A teraz już nic nie mówi, tylko ja juz ją bardzo męczę to każe mi czekać :/ fest mi pomoc

Gość smutasekmały
wydaje mi sie ze nasze mamy myslą, ze wysmiewając nas zniechecą do tych "złych" facetów. ja mam 26 lat i czuje ze zupelnie inaczej mogłoby sie mi ułozyc w miłosci gdybym w mamie miala wieksze oparcie. ale swietałana mimo to mysle ze ten facet nie jest wart ciebie. moze dlatego dzwonił z zagranicy i pytal o sylwestra bo chcial sie zabezpieczyc. a jak sie okazało ze ma inne mozliwosci to cie olał. sory ze pisze tak dosłownie ale tak to wyglada. sama sie wplątałąm w taki układ i cierpiałam.

Gość swietłana
Niwerka "moj" tez mnie przd matura zostawil, ustna z polaka.... tez widziala jak cierpie, 2 tygodnie lezalam w lozku, w domu, bez zycia, schudlam 5 kg, lezalam i patrzylam w sufit bez zycia koszmar...

Gość smutasekmały
ile wy macie lat?

Gość swietłana
20...

Gość smutasekmały
to jestes jeszce młoda bardzo. super. poznasz jeszcze na pewno wielu fajnych:) zycze powodzenia.

Gość Niwerka
skąd ja to znam.. Boże kolezanki przychodziły mi pomagać robić ściągi, bo ja nic nie mogłam zrobić tylko leżałam i wyłam.. Kur.. przeciez ja mogłam całe życie sobie przez niego zmarnować Mam 21 lat a jeśli chodzi o NIEGO to rozum 15latki :/

Gość yyy wigilia
juz jestem, macie jakies pytania do mnie ? Masz mnie teraz słuchac ! Zero odpuszczania go sobie. Masz o niego walczyc do ostatniej chwili i do ostatnich sił. Przypomnij sobie ajpiekniejsze chwile i pomysl czy warto, mysle ze warto. Chyba zalezy Ci na tej osobie jak na nikim innym. A jaki to chlopak ? czuły ? uczuciowy ? Rozumie Cie ? Dogadujecie sie ? A jaką Ty jestes osoba ?

Gość Niwerka
Hm swietłana skoro chłopak mówi że warto to może jednak warto.. Tylko yy wigilia, powiedz ile można? ile można czekać i udawać że nic się nie dzieje?

Gość swietłana
on jest twrdzielem, przynajmniej takiego udaje... yyy wigilia --> napisalabym mu smsa, ale on jest teraz z kumplami i sam wiesz ze to chyba nie najlepszy moment no nie? poza tym co napisze "kiedy przyjedziesz?" on pomysli "mam ja, leci na mnie, plaszczy sie"

Gość Niwerka
albo może napisz mu żeby sie określił czy przyjdzie bo masz jechać gdzieś tam do rodziny i nie wiesz czy czekać czy kolejny raz Cię olał. Krótko zwięźle i na temat.. no nie wiem taka moja mała propozycja

Gość I.
yyy wigilia, myślisz, że o faceta trzeba walczyć? że mężczyzna to docenia, że kobieta o sobie przypomina? a jesli mnie skrzywdzil w jakis sposob, nie jakos bardzo, ale moje ego zostalo ruszone, to co? pokazac, ze: skrzywdziles mnie ale bede walczyc? gdzie jest granica miedzy "walcze o Ciebie" a "ponizam sie"?

Gość swietłana
no nie nie moge w to uwierzyc, czytam jego stre smsy i nie wierze! co on jest nienormalny? takie mile rzeczy do mnie pisal, tak planowal a teraz co? nieaktualne?

Gość yyy wigilia
To pomyśl tak . Ze dajesz z siebie wszystko co mozesz a jesli jemu nie bedzie zalezec to koniec z Tym bo jak by wygladalo dalsze zycie z takim człowiekiem ktoremu na Tobie nie zalezy. Musisz stanowczo podejsc do sprawy. Powiedziec ze trzeba pogadac. Wyrazic swoje emocje i uczucia. Poprosic go o najszczersza w swiecie chwile. Dla waszego dobra , dla Twojego , dla jego... Ja tez mam 20 latek :) I wlasnie byli chłopaczki u mnie wyciagac mnie na ''pasterke'' czyli picie alkocholu i robienie rzeczy oddalonych od normalnych :) I jestem dumny z siebie ze nie zrobilem czegos czego by nie chciala moja dziewczyna :) I ciesze sie ze odsunołem sie od towarzystwa z ktorym kiedys bylem tak blisko... W dziewczynie, mojej Kotce mam wszystko :) Mowie tak jak nigdy w rzyciu wczesniej nie przypuszczał bym ze tak powiem

Gość yyy wigilia
No zalezy chyba od faceta. Ja bym sie Cieszył jak by o mnie walczyla dziewczyna. Tylko ze dlugo bym jej nie pozwolił bo w milosci jest wazniejsze dobro drugiej osoby :) "wyszukany tekst ale skutkuje:) " Zawsze sa jakies granice... Nie moze sie ponizyc. Musi byc stanowcza jesli jemu nie zalezy i to stanowczo widac to nie moze byc Ci smutno i źle tylko musisz powaznie z nim pogadac . Zapytac Czy te smsy to klamstwa. Czy to puste slowa itp Sam juz nie wiem

Gość yyy wigilia
kurde no jak tak dlugo nie odpisujuecie to az taka cisza u mnie :) Piszcie cos bo usne. Postaraj sie zalatwic sprawe jak najszybciej. Chyba jesli to ten jedyny to nie powinno mu przeszkodzic piwo i koledzy w odpisaniu. A jesli przeszkodzi to nie ten...

Gość Niwerka
Nie śpij nie śpij czuwamy :) przynajmniej ja.. Głupia sytuacja, tak sobie myślę że to wszystko przez nas samych. ze palant nie nauczył się mówić otwarcie o uczuciach i jedna czy drga musi zgadywać czy serio czy może żartem to wszytsko brać.. Ludzie życie jest tylko jedno.. I teraz sumienie mi się odzywa:"I kto to mówi" hehe

Gość swietłana
mam metlik w glowie czuje pustke, wscieklosc i zal przeciez NORMALNY czlowiek nie moze TAK klamac! nie moze pisac TAKICH rzeczy a potem sie z nich WYCOFAC! jesli to bylo klamstwo, to ja juz nie wierze w ludzi...

Gość yyy wigilia
No sam nie wiem co doradzic . Mysle ze wszystko samo sie wyjasni. Jak kocha to bedziecie razem. Ja jestem z dziewczyna 8 miesiecy i naprawde duzo planujemy. Duzo nam juz wyszlo. Raczej sie nie klocimy. Jestesmy tacy sami. I mowimy sobie takie rzeczy ze to nie moze byc klamstwo bo chyba bym nie wiem co bym zrobił jak bym został sam. Mysle ze słowa trzeba warzyc a jesli on nad tym nie panował ? To chyba nie dobrze. Kto ma jaki problem to pomoge by stał sie lzejszy

Gość Niwerka
ciężko jest. wierzę Ci.. kiedyś miałam podobnie. Nie byliśmy już razem, spotkaliśmy się jakoś, poszliśmy na imprezę. Mówił, że kocha, że cierpiał, że chce wrócić. Całował przytulał - było pięknie. Miał odezwać się następnego dnia. Wysłał tylko smsa że musi sobie jeszcze przemyśleć. Kolejnego dnia przyjechał i pyta: "A co to było w ten piątek wtedy hm? Wiesz bo ja nic nie pamiętam z tego co się działo, Pijany byłem :/ Zajebisty nie?

Gość Niwerka
aaa to byłaś Ty:) wpisałam się żebym na Twoim miejscu mu nic nie dała, a nick miałam "ja bym nie dała":)

Gość ja bym nie dała
chyba że by koniecznie chciał:)

Gość swietłana
Niwerka po prostu rece mi opadly jak to przeczytalam.... takiego drania to za jaja powiescic to malo! ten "moj" to non stop mi wode z mozgu robi, pisze ze kocha, ze chce miec ze mna dziecko, placze mi i skomle, a gdy przyjdzie co do czego to udaje ze nie wie o co kaman... on wie ze przez swoje zachowanie nie moge sobie z nikim ulozyc zycia, bo na niego czekam, bo mysle o nim.... to jest bledne kolo, to jest chore poczekam do konca roku, jesli nie przyjedzie, to w 2007r. wkraczam bez niego, to go skreslam, pokazuje mu fucka i on dla mnie umiera... zrobie tak zeby milosc przerodzila sie w odraze, bede sie nim brzydzic, zrobie to, juz teraz czuje odraze, gdy to pisze to skladam fakty do kupy i widze ze bylam zabawka, pieprzonym misiem uszatkiem, takim co to gdy jest potrzebny to sie go z szafy wyciaga i targa za ucho, a jak sie ma lepsze zajecie to znow sie go kopie w tylek i rzuca na dno szafy:O i pomyslec ze takie zero jak on, taka podla kreatura, bez szkoly, bez serca, bez niczego, ten degenerat, bandyta, pijak, cpun, to cos, pomiata mna, atrakcyjna studentka, dziewczuyna z perspektywami, dobra, wrazliwa! no wlasnie wrazliwa!

Gość swietłana
widzisz Niwerka jaka ja bylam pewna tego spotkania! a czemu bylam taka pewna? bo on zrobil wszystko zebym mu uwierzyla ze sie ze mna spotka! wiecue co? chce sie z nim spotkac, isc na impreze, odpicowac sie, wiem ze zmieknie jak mnie zobaczy, zakrecic go a potem napisac "sory bejbe ale to koniec", zostawic go i sponiewierac, zemscic sie kuzwa co sie ze mna dzieje? jakies zwierze sie we mnie odzywa...

Gość Niwerka
No za jaja powiesić taaa. Ale co zrobię jak Go kocham!! Zrób tak jak mówisz, wierzę że Ci się uda.. damy radę - musimy!!! i pamiętaj FACET TO śWINIA "Mój" własnie pisze na gg ze mną..

Gość Niwerka
Uwierz że jesli go kochasz to bys nie zrobiła tego.. Albo jakbys zrobiła to wyrzuty sumienia by cię zjadły później. Tylko oni tak potrafią

Gość yyy wigilia
to nie czekaj do nowego roku , daj sobie spokuj odrazu. Skoro masz juz takie myslenie o nim to po co sobie myslic potem oczy :)

Gość swietłana
Niwerka zaluje ze tak sie te swieta rozpoczely:(