Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

maup>> a co Ty taki skwaszony:P ? Nawet nie masz sily się zalogowac;) ? Lap banana!!!:D:D:D:D:D:D

ja wybywam;) buszujący>> dzięki za dotlenienie!!:D:P przyda mi się w zadymionych pubach. p.s. Sebuś> odświeżyłam pewien topick;):P I nie mścij się za bardzo :D:D:D:D:D 🖐️)))

zaraz zobacze co odswiezylas ale cos czuje ze bede:O:O:O buszujacy szkoda ze wczesniej nie wpadlem ale jak bedziesz to masz ode mnie:) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D krowka🖐️ zabka🖐️

nd>>>>sprawdzilem wszytsko i nie mam pojecia co odswiezylas.na poczatku bylem perwney ze.....ale pudlo wiec sprawdzilem wszystko co mam w zakladkach i nic mow mi tu zaraz bo cos czuje ze nie chcesz abym juz z Toba konwersowal:O:O:O i na pewneo to cos chamskiego bylo-bo wszytskie mile topicki sprawdzilem:P:P

wiem ze wyszla dlatego wrzeszcze krowka niestety chcetnie bym Ci podrzucil ale nie lubie bigosu wiec go nie posiadam.

az ze zlosci mialbym ochote jej cos niemilego zyczyc z okazji dzisiejszego wieczory ale powstrzymam sie:P:P moze choc raz mnie milo zaskoczy:D:D:D

kiedy idziesz spac bo ja chyba za chwilke wiec gdybys jaki9es lozko uciekajace widziala to daj znac;)

sprawdzalem to juz wczesneij tylko patrzylem na ostatnie posty:D:D:D

myslalem ze to zona goda mialas nic ale przy takiej liczbie nickow to mozna nie zapamietac;)

Gość cześć rOOmony
co oni na tym forumie porobili ? :-0 nie można kurwować :-0

widze ze sama sie gupbisz w tych nickach;) ciesze sie ze chociaz w przeciwienstwie do innych sluzysz mi pomocna dlonia;) i za to Cie lubie🌼 kudlaty🖐️>>>>dobrze zrobili:P:P za czesto uzywales:D:D:D:D

nd>>>>>dobrze ze sie ugryzlem w jezor:P:P:P:P i nie napisalem Ci nic chamskiego bo juz nie te czasy i ciezko by Ci bylo przymknac oko;);) milego wieczoru🖐️🖐️🖐️ p.s. widze,ze tylko w wiekszym gronie starasz sie epatowac chamstwem:P:P:P a normalnei to jestes ok:P:P:P

to lece wlasnei sie zacalem zegnac na wszytskoch topickach na ktorych sie udzielalem w ciagu ostatniuej doby i chyba potrwa to jeszcze z godzine:P:P czas ograniczyc swoje zainteresowania co najwyzej do dwoch:D:D zegnam🖐️🖐️

monkey brain>>>>>to ty nie wiedziales kim jest krowa:D:D:D krowka>>>>nie zlosc sie;);)