Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

:D:D:D:D:D żubroń ty leć do okulisty gdzie ty tam widzisz jędrne pośladki, tona celulitu i pryszczów jak grzybów, wata zamiast cycka i opony nad portkami:D:P żadna piękność tylko przeciętna dziewucha z ulicy:D:P :D:P:P:P

Gość dama...i wszystko jasne
😭 cholera nudno:O

Gość dama...i wszystko jasne
:O

\"żubroń\" vel \"ksiezniczka lekko zużyta\" i wiele innych jakże \"błyskotliwych nicków: Od dawna siałaś ferment na tym topicku podszywając się ,spamując etc.,ale teraz pokazałaś swoje prawdziwe oblicze. jaka z ciebie księżniczka kazdy widzi : ZAJSZCZANA!!!!!!!! Nie proponuję ci byś przejrzała na oczy , bo masz je zalane uryną. Leczenie też ci nie pomoże ,bo ty nie jesteś lekko zużyta , ale na maxa, szczególnie twój mózg ,a raczej jego surogat. Nie tylko tylko z tego topicku ,ale z całego forum robisz jedno wielkie szambo . Mnie ten smród nie odpowiada !!! Damo - 🖐️ Des* - 🖐️ Sebaa - 🖐️ Miło mi było !!!!! P.S. Na pomarańczowo również nie zamierzam pisac ,więc wszelkie podobieństwa bedą mniej lub bardziej udane .

nd 🖐️ :D:D:D :classic_cool: a nie mówiłam że zapalenie pęcherza kafe zalało:P nie denerwuj się, dziś jak dobrze pójdzie to opijemy moje 3000 wpisów...tylko musze ssię trochę postarać...bardzo troche😭 no a w sumie to chyba można mnożyć conajmniej razy dwa:O:O:O

to odchody i to wiec na jedno wychodzi:P ile Ci jeszcze brakuje tych postow do szampana:P?