Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w końcuu

Spotykamy sie na luzie a on czasami mowi ze kocha...

Polecane posty

Gość w końcuu

czy sadzicie ze specjalnie mnie tak drazni, bada grunt czy moze naprawde zaczyna kochac? uklada nam sie bardzo dobrez i trwa to ponad 3 miesiace, niebawem 4 :)

Gość aberkombi
zapytaj jego. skad mymozemy wiedziec co siedzi w nim.

Gość w końcuu
boje sie ze mi nie powie albo bedzie sie wstydzil... moze lepiej nie bede pytac, jak to cos powaznego to sam mi powie :)

Gość aberkombi
no ale moze on wlasnie chce zebys zapytala. nie sadze zeby mowil to dla zartu. moze chcialby zaczac z Toba zwiazek i na razie robi takie podchody, jak Ty zareagujesz. na Twoim miejscu zapytalabym, co maja oznaczac jego slowa, jak masz je odbierac.nile mozna zyc w niepewnosci?

w koncuu ---> Takiego stanu jak \"zaczyna kochac\" faceci wogole nie maja (to jest wlasciwosc tylko kobiet) wiec napewno \"nie zaczyna\". Ale moze mu sie ciagle zdarzyc ze sie niespodziewanie (dla niego) zakocha, na co powinnas rzaczej czekac i nie robic niczego zeby go zniechecic, jezeli Ci na nim zalezy. Zniechecic mozes go latwo jak go bedziesz pytac albo sie z nim przespisz zanim sie zakocha. Wtedy to juz bedziesz miala prechlapane do konca Waszej znajomosci. Chyba ze masz specjalna wiedze na temat milosci, co raczej nie wynika z Twojego pytania.

Gość w końcuu
ze spaniem juz za pozno ;) ale zgadzam sie z tym aby tematu nie drazyc co ma buc to bedzie :) niestety milosc i kochanie tajemnicze dla mnie sa od zawsze i chyba dlatego takie niezwykle bo nieprzewidywalne :)

Gość w końcuu
Zeby zapiac pasek musze rzucic bumerangiem 🖐️

w koncuu ---> jak juz za pozno to juz sie nie musisz martwic bo juz on teraz tylko czeka az mu sie nawinie inna dzeiwczyna. Tymczasem mowi ze kocha, co znaczy ze innej jeszcze nie ma. Jak bedzie mial to powie ze sie wypalil. To moze byc dopiero za dwa lata. Facet prawie nigdy nie odchodzi sam dopoki nie ma innej dziewczyny i wtedy jego dawna dziewczyna mysli ze ta nowa mu go zabrala, a on mysli ze jej na nim nie zalezalo na tyle zeby sie mogla powstrzymac i poczekac az sie w niej zakocha. I ze zniszczyla mu okazje przezycia romantycznej milosci, o ktorej zawsze marzyl. I dlatego musi od niej odejsc. Normalni faceci to osobniki niemal 100% przewidywalne bo maja bardzo prosta funkcje biologiczna. A zaleta tego taka, ze dziewczyny wiedza czego sie spodziewac i jak na faceta dzialac kiedy w pewnym wieku potrzebuja partnera na stale.