Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko_20

pomozcie !!

Polecane posty

Raz został odrzucony,to nie ma teraz pełnego zaufania do ciebie oraz pozostał mu żal, o to co było kiedyś.I tyle;) Jego emocje opadły i nie wie czy warto to ciągnąć...Może przez to jest powściągliwy;) Ale to tylko zgadywanie:)

Gość __taki jeden
Przede wszystkim musisz wiedzieć czego chcesz. Powiedz sobie czego byś oczekiwała od tego faceta i pomyśl co możesz mu dać od siebie będąc z nim.

Gość __taki jeden
No i zgadzam się z Ramirezem. Facet niechętnie wchodzi w coś jeżeli się już kiedyś na tym przejechał.

sloneczko_20 -> najgorsze co możesz teraz robić to zabawiać się jego uczuciami. Jemu zależało ale ty nie traktowałaś tych słów poważnie. Zachowuje się ostrożnie, bo ma w pamięci twoje słowa. Boi się zaufać. A kolejny facet ma rację, powinien cię teraz kopnąć w 4 literki, a wtedy... docenisz jak go stracisz. Moja rada: powiedz mu prosto w oczy czy/ lub co czujesz do niego. Ale masz chyba jeszcze za mało lat aby to zrozumieć.

a wiecie czemu mu niewierzylam ze mnie kocha? bo kiedys zrobil swinstwo mojej kolezance poprostu zabawil sie nia i zostawil...i dlatego mu nie ufam dokonca

Jezeli sie zabawil z twoja kolezanka, to dlaczego myslisz, ze z toba bedzie tak samo? Ale moze twoja kolezanka byla glupia, bo faceci z glupimi dziewczynami to rzeczywiscie lubia sie tylko bawic i nie traktuja ich powaznie. Czy jestes taka sama jak twoja kolezanka? Wtedy to rzeczywiscie masz problem.