Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko_20

pomozcie !!

Polecane posty

Gość słoneczko_20

rok temu pozbnalam chlopaka. Nasza znajomosc szybko sie rozwinela i na wakacje pojechalam do niego w odwiedziny a mieszka dosc daleko ode mnie. Jak bylam u niego zachowywalismy sie jakbysmy byli razem jednak ja niechcialam sie z nim wiazac( on chcial ) TEraz minelo pol roku, przez ten czs dalej utrzymywalismy kontakt on mowil mi ze mnie kocha i takie tam. Przyjechal teraz jest 100 km ode mnie ale jakos zachowuje sie dziwnie jak ja nienapisze esa to sie nieodezwie ale jak juz napisze to ze mnie kocha i ze chcr ze mna byc . Jak ja mam to rozumiec ? czy on naprawde chce ze mna byc czy pisze trak zeby mnie nie zranic ? nawet nie przyjechal do mnie chociasz jest tak blisko...

Gość słoneczko_20
naprawde tak myslisz ?

jakby niechciał cie ranić to by ci przecież nic nie pisał nie chce ci sie narzucać ale jezeli ty juz napiszesz (co moze byc oznakiem zainteresowania twojego nim) on ci odpisuje jak jest :) dajac do zrozumienia ze gdybys zrobiła krok on napewno przyjal by cie z otwartymi ramionami ;)

Gość słoneczko_20
wyjadam kocie odchody z kuwety 🖐️

Gość słoneczko_20
ale jaki ubaw :D

a dlaczego nie moze czasem sam sie odezwac ? ja czuje sie tak jakby on pisal na sile bo ja sie odezwalam...nigdy niezrozumiem facetow...

bo nie chce ci sie narzucac , nie chce wyjsc na idiote kochasz go? jesli tak to tez mu to okaż;) troszke

sloneczko_20 ---> lilly rose ma racje, widocznie rozumie facetow. Ty powinnas sie tez uczyc ich rozumiec bo to Ci sie moze przydac. N.p. ten facet co sie podszywa pod Ciebie to typowy facet z typowym poczuciem humoru faceta. To ma zalete ze po tym co pisze mozesz odroznic faceta od dziewczyny. Poza tym jak poznasz facetow to nie bedziesz musiala zadawac takich pytan i unikniesz tego, ze odpowiedzi wprowadza Cie w blad, bo beda od innych dziewczyn ktore tez facetow nie rozumieja i maja rozne zludzenia na ich temat podczas kiedy faceci sa bardzo prosci.

Gość fille de noel
no ale czy to nie jets tak, że słoneczko;) mu się narzuca On nie chce wyjsc na takie co się narzuca, a ona? tez nie. Bo ciągle robi 1 krok:) w koncu on też musi czasem coś sam napisać, aby pokazał że kocha w miłości wzajemnosc raz on raz ona:)

nie - masz mu pokazac ze ci na nim zalezy - jezeli tak jest co masz do stracenia ? ? a ile do zyskania ? wcale nie rozumiem tak dobrze facetów - sama mam problem i to cholernie powazny

Gość fille de noel
kocha to pewne tylko wiesz ona napisze a on z musu odpisze to tez niemile skad ona ma wiedziec, ze jemu zalezy?:) jak to sprawdzic?

Gość fille de noel
niech napisze ,ze jest jej bardzo zle i go potrzebuje- NIECH PRZYJEDZIE i wtedy sie okaze --- a ona napisze, a on nie odpisze albo w ostatniej chwili nie przyjedzie? i co? wiesz jak jej serce pęknie:)? no własnie ten wie co kochał

wiec jak spedzacie razem Sylwestra to napewno mu zależy 😘 wiem co to znaczy jak serce pęknie mi wlasnie peka

Jako facet moge Ci powiedziec ze wyglada na to ze on albo Cie kocha i tylko sie boi ze zostanie idrzucony jak Ci to okaze (bo dziewczyny tak robia bo sie lubia bawic facetami) albo bardzo dobrze udaje ze Cie kocha a wie jak udawac, co u facetow nie jest czeste wiec malo prawdopodobne. W sumie postepuje dokladie tak jak zakochany facet. Zeby sie dowiedziec jaka jest prawda to musisz troche czasu z nim przezyc a to mozesz osiagnac tylko w ten sposob zeby sie z nim zaprzyjaznic nie zakladajac z gory zecie chce oszukac. Bo wyglada na to ze Cie kocha. Poza tym, jezeli sie juz w Tobie zakochal to mozesz go o wszystko pytac. I powinnas, zby Cie lepiej poznal bo Wasz zwiazek bedzie trwaly tylko wtedy jezeli sie dobrze poznacie i bojgu bedzie sie to podobalo.

Gość Kolejny facet
Potwierdzam to, co wyżej napisał house elf.

w sumie to moze i sie boji mi to wyznawac bo jak bylam u niegfo na wakacje to duzo razy mowil mu to w oczy a ja mu nic nie odpowiwadalam i mowilam mu ze nie wierze ze mnie kocha...

Gość Kolejny facet
ja bym cię wprawdzie kopnął w tyłek, ale może z tamtym naiwniakiem ci się uda