Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona

czy ciaza mozliwa?

Polecane posty

Gość przestraszona

wpolzylam z facetem w czwartek to byl moj 26.dzien cyklu wg wyliczen, w sobote czyli 28 dnia dostalam okres, dodam ze facet nei skonczyle we mnie napiszcie blagam czy jest szansa na ciaze czy moj strach jest zbedny, strasznie sie boje bo okazalo sie ze mnei dzien po stosunku zostawil

Gość mala83.
a z gumka? zalezy jakie masz cykle. jak 28 dni to wg. mnie na 95% nie masz zans na bycie mama. tuz przed miesiaczka sa dni nieplodne.. wiec...:)

Gość nie możliwa

Gość niemożliwa
tak miało być ;) Wesołych świąt

Gość przestraszona
bez gumki ale w sumei wszedl na chwile i nie skonczyl we mnie, cykle mam dosc roznie ale gdzies tak 14 dni wczesniej czulam bol jajnika taki owulacyjny i przed krwawieniem bole piersi i zespol napiecia wiec, no i teraz okres juz w sumie trzeci dzien trwanajkrotszy cykl to 26 dni , najdluzszy 35

Gość mala83.
to sie nie masz chyba o co martwic... wesolych swiat!! ja tez jestem czesto przerazona. taka nasza rola kobiet:D

Gość przestraszona
wiesz co moze i to neilogiczne ale po tym jak mnei facet zostawil nic jzu logiczne dla mnei nei jest i stracilam poczucie bezpieczenswa i boje sie wszystkiego

Gość przestraszona
prosze o odpowiedz

Gość toooooo
uspokój się. nie jesteś w ciąży na 200%

Gość przestraszona
nadal strach a do testu musze poczekac jeszcze 2 tygodnie

Gość przestraszona
prosze

Soryy ale masz za swoje. Panikujesz jak 13 latka. Trzeba się było zabezpieczać to byś nie panikowała bez powodu;/

Gość przestraszona
wiem ale szukam tu wsparcia, nigdy nie mialas takiej sytuacji?

Gość ona--23
ile masz lat?

Gość przestraszona
nie jestem gowniara, choc w panice pisze jak gowniara i dobrze o tym wiem, czasem chwila luzu i zapomnienia i w zasadize pewnosc ze ma sie dni neiplodne ale po fakcie zaczyna sie rozmyslanie bezsensowne, tak teraz mam

Gość ona--23
ja zanim zaczelam sypiac z moim chlopakiem poszlam po tabsy zeby sie nie stresowac. choc korcilo nas wiele razy. uwazam ze w TYCH sprawach trzeba najpierw sie zastanowic, bo 100% metody nie ma, ale mozna maxymalnie zmiejszyc wyzyko.

Gość przestraszona
ja tez bralam pigulki, potemprzstalam bo sie rozstalismy, weic nei byly mi potrzebne, ale wrocilismy do siebie i stalo sie , fakt ze byle we mnei chwile bo se hamowalismy , pewnei byloby mi latwiej gdyby byl ze man a nie zostawil mi ponownie

Zaszłabym przez przeniesienie plemników na palcu. Były to niestety dni płodne. Od tego czasu miałam już 5 okresów, 6-7 dniowe (norma), lecz dość mniej obfite. Czasem z obfitym 3. dniem. Zrobiłam dwa testy w 7. i 8. tygodniu ciąży (jeśli ta by była) - negatywne. Nie miałam żadnych objawów. Teraz leci teoretycznie 21. tydzień - mam zgagę, chodzę często siusiu i mam (chyba) większy brzuch. Pocieszam się tym, że być może to z przejedzenia, dodatkowo jestem osobą \"przy kości\", a mimo to mogę wciągnąć brzuch (choć niewątpliwie jest on większy). Co o tym myślicie?

Gość przestraszona
nie jestes

Gość przestraszona
?//

Gość ala1234
co myslicie??? :) to byl 8 dzien cyklu nie wiem czy to byly nie plodne bo skonczylam wlasnie brac tabsy i wczesniej zazylam postinor wiec mam strasznie rozregulowany cykl.......postinoru nie wzielam bo to straszne g.... facet byl we mnie kilka sekund ale nie skonczyl we mnie jest jakas szansa???????

Gość przestraszona
a moze na moje pytanie jeszcze odp jakas dostane?

Gość przestraszona
tym bardziej ze ten okres jakis krotszy jest, zawsze mialam 6 dni a teraz mija 4 i juz praktycznie koncowka

Gość przestraszona
zaraz chyba w ciazy urojonej bede , ale ja sie kurde boje, glupia baba ze mnie

Gość przestraszona
byc moze, po co wchodzisz na to forum skoro zamiast konkretnej odpowiedzi podac potrafisz tylko obrazac i sie wysmiewac?