Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dziewuszka lat 23

A jesli facet nie chce cie piescic ?????

Polecane posty

tylko ze niektorym ptzychodzi to bardzo ciezko... a innym latwo dlaczego ja musze miec gorzej ? czy jestem jakas inna ? gorsza ?

Gość Noganganoga
ale tez panna ma problem.. Ja bym takiej 100kg patykiem nie dotknął.. a ona ma faceta i jeszcze wybrzydza.

Gość nvebr
Dokładnie jak facet z tobą jest to nie dla seksu czy twojego ciała tylko ,ale dla miłosci ..Co ma powiedzieć taka długonoga blondyna -?-ze jesli komus sie podoba to tylko fizycznie bo jesli ktos ma za duzo seksu w sobie to sie go nie kocha tylko głownie porząda..

Gość Noganganoga
"czy jestem gorsza"... zalezy od kogo i w jakich kwestiach :).. W bieganiu na pewno tak, w użalaniu nad sobą.. pewnie nie..

Gość wujek dobra rada___
Schudnij 50 kg to facet bedzie cie piescil i bedziesz zadowolona.

Gość nvebr
to tylko zalezy jaka kobietą jesteś masa jest ważna ,ale jesli jestes super to mozesz sie podobać..

No cóż, ile ludzi tyle opini. Mnie nadal sex po tak krótkim czasie znajomości będzie czymś zaskakującym.

Czy moge o coś zapytać smutna dziewuszko?? Byc moze wcale nie jest tak,ze ty mu sie nie podobasz,czy tez nie chce Cie dotykac....domyslam sie,ze skoro jest z toba to lubi puszyste kobietki:) Czy jestes jego pierwsza dziewczyna??Moze po prostu nie wie czego potrzeba kobiecie,moze musi sie dopiero nauczyc ja dotykac kobiete??Moze sie boi,nie wiem...napisz cos wiecej i przestancie krecic sie tylko wokol tematu wagi!!!To po pierwsze...a po drugie nie sugeruj sie czasami wypowiedziami facetow siedzacych na kafeterii, tak na damskiej (!) kafeterii...bo ich wszystko co kobiece odpycha....Moze surowo oceniam ale wiekszaosc (jakies 80 %) facetow ktorzy tu przesiaduja (a niewiele ich jest :D ) to zyciowe frustraty :O:O:O czekam na twoja odpowiedz:)

Gość zamiast jeczec
to zrob cos ze soba, dla siebie,t ylko i wylacznei dla siebie zebys poczula sie atrakcyjnie.

juz nawet nie chodzi o faceta czy seks ale czy Ty czujesz sie komfortowo z taka waga? Nie wmawiaj sobie ze jestes gorsza bo tak jak kazdy masz glowe, 2 rece, 2 nogi i jedno zycie wiec spraw zeby bylo takie jakie chcesz!

najgorsze jest to, ze przy moich gabarytach mam bardzo male piersi bo tylko 85 A i to mnie takze dodaje kompleksu... ech czuje sie jak smiec :-(

Gość nvebr
mnie juz nic nie zaskoczy i seks po tygodniu znajomosci i koibety ,ktore maja mniej niz 20 lat ,a zachodzą w ciąze czy mają 19 lat i juz traca dziewictwo..Zycie jest świerniete i nalezy sie tego trzymać..

Gość Noganganoga
"nvebr to tylko zalezy jaka kobietą jesteś masa jest ważna ,ale jesli jestes super to mozesz sie podobać.." w sumie tez racja. U mnie w akademiku byla taka panna.. MIala ze.. 30 kg za duzo a jedna.. byla cholernie zadbana, ładnie opalona, wiecznie usmiechnieta.. az sie chcialo rozmawiac i przebywac w jej towarzystwie. I wersja druga. inna gosciowka, ze 30 kg za duzo. Wiecznie naburmuszona i zła na swiat. Do niej nikt nie podchodził i nikt z nia nie rozmawial, bo i po co? Po to, zeby wysłuchiwac gorzkich żali nad sobą? Na moj gust.. zamiast szukac usprawiedliwienia dla swojej masy, wez sie do jasnej ciasnej w garsc i zacznij prace nad sobą. Tyle.

Gość nvebr
to nie mozliwe ..Przy takiej wadze musisz miec przynajmniej Biust C ..

Gość Noganganoga
cytat" "wiekszsc facetow na kafeterii to zyciowe frustraty" haha.. nie wiem czemu ale mnie to rozbawiło :D. Poczułem sie jak życiowy frustrat :D. a co do tych małych piersi :D.. uwierz mi.. to jest twoj akurat najmniejszy problem :)

ale nie mam biustu C !!!!!!!!! dlaczego przyjelo sie ze jesli dziewczyna ma wiecej ciala to musi miec piersi Pameli Anderson ? Nic bardziej mylnego... Mam bardzo male piersi i jak chcesz to nie wiez :-( Mnie jest przykro:-(

Gość oxi doxi
ja waże 84 kg przy wzroscie 170 cm i mam biust B... jednak to możliwe ... ale jest jedrny i sterczacy :) taki pasujacy do męskiej dłoni:)

I tak powiem ... pięknie ...uderz w stól ;) wyłapałeś tylko to jedno zdanie?? Poczytaj wypowiedzi \"mężczyzn\" na cafe :O powodzenia :P

Gość Noganganoga
SMUTNA DZIEWCZYNKO.. a powiedz tak na prawde.. czego sie spodziewalas zakladajac tutaj ten temat?!? Odpowiedzi na jakie pytanie?!?

Gość nvebr
sadziłem ,ze jak ktos wazy wiecej niz 70 kg to musi miec w biuscie przynajmniej C

Gość oxi doxi
to żle sądziłeś ... mnie wszystko poszło w tyłeczek i uda :)

Gość nvebr
pamietaj ze atrakcyjnosc zalezy od osobowosci nie od kszałtu ciała ..Jesli ważysz 109 kg ,a jestes zadbana i ogolnie cool to nie ma problemu..

Gość Noganganoga
tylko nie siadaj mu na twarzy

Gość Noganganoga
dziewczyno jak moglas sie tak spasc przeciez 165 cm 109 kg to wymiar malego slonika !!!!!!!! nie dziw sie ze facet nie chce cie piescic bo po co - ma sie pozygac ? masz dziure to on wali cie bo widocznie nie ma nikogo wiecej jak tylko pozna kogos to zapewniam ze kopnie cie w twoj tlusty zad a tobie pozostanie placz i dobrze ci tak bo zes sie tak spasla moze wtedy zrozumiesz ze jesli sie nie odchudzisz bedziesz wciaz zerem !

Gość vuko
jest kilka minusow takiej masy..JAkby ci babka spadła przypadkiem na jaja w trakcie seksu czy nadepnęła na nie nogą to nie ma szans bys został ojcem ..To jest normalnie jajecznica ..Jak ci spadnie taka co waży 50 kg to są jakies szanse ze tylko troche poboli i nie straci sie płodnosci

Gość Noganganoga
"Noganganoga dziewczyno jak moglas sie tak spasc przeciez 165 cm 109 kg to wymiar malego slonika !!!!!!!! nie dziw sie ze facet nie chce cie piescic bo po co - ma sie pozygac ? masz dziure to on wali cie bo widocznie nie ma nikogo wiecej jak tylko pozna kogos to zapewniam ze kopnie cie w twoj tlusty zad a tobie pozostanie placz i dobrze ci tak bo zes sie tak spasla moze wtedy zrozumiesz ze jesli sie nie odchudzisz bedziesz wciaz zerem !" podszyw...

Gość problem masy polega
na tym ,ze gdyby kobieta ,ktora na mnie lezy wazyła 90 kg to zamiast myslec o seksie mysłałbym czy mnie nie zgniecie tym swoim tłustym cielskiem

Gość ghgggggggggggg
troche to brutalne było ale niestety taka jest prawda.