Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dziewuszka lat 23

A jesli facet nie chce cie piescic ?????

Polecane posty

Gość vuko
jak ci siadzie taka 90 kg na jajach przypadkiem to nie ma czego zbierać ..rozbija sie i wyleje zawartosc ..Nawet na kolanach nie moze usiąśc bo inaczej pękną

Gość lllkkksdjjjsssss
przekonaj go do pieszczot sama wiesz ile tracisz wiec sie pospiesz ja mam obecnie kochanka - jestem wolna i niezalezna, i juz sie nie moge doczkeac az zajmie sie mna - doslownie od stop do glow :) aha...i tez nie jestem szczupla, ale na maxa zadbana i sexi ... :)

no i co ze jestes sexi chcesz mnie dobic ? :-( dolowac ? :-(

Gość Noganganoga
"smutna dziewuszka lat 23 no i co ze jestes sexi chcesz mnie dobic ? dolowac ? " teraz juz widze, ze do ciebie jak do sciany.. Nie ma sensu tracic na ciebie czas... spadam stąd a ty sie gryz dalej.. nara

Gość lskskjjsjshgh
nie chce cie dobic no co ty!!! nie badz zgorzkniala, tylko GADAJ z nim!!!!! TO ci chcialam przekazac dziewczyno !

poza ty jestescie razem od... 5 tygodni... fakt, moze jest toba zainteresowany, ale chyba jeszzce nie mozna mowic o wielkiej LAW! jesli nie chcesz sie zmieniac - nie roz tego - ale nie wymagaj, zeby kazdy byl zadowolony... poza tym... zapytaj go po prostu:P

zycie jest niesprawiedliwe !!!!!!!!! jedna dziewczyna moze miec wielu, co chwile ja podrywaja, kokietuja a ona ich zlewa a inna nie ma wogole powodzenia to ma byc zycie ?

Gość malucieńka
no ale masz faceta? to o co ci chodzi? rozumiem, ze mozesz byc z siebie niezadowolona... sama przypuszczasz, ze moze on "nie chce cie dotykac"... moze potrzebuje czasu, musi cie pokochac... wymagasz milosci i namietnosci po 5 tygodniach?

brygidatoja - on tez nie jest idealny a ja nie kaze mu sie zmieniac.. akceptuje go takim jakim jest wiec po co ja mialabym sie zmieniac ? zmieniac sie dla faceta - nie ma nic glupszego moim zdaniem

Gość Vlm
"zycie jest niesprawiedliwe !!!!!!!!! jedna dziewczyna moze miec wielu, co chwile ja podrywaja, kokietuja a ona ich zlewa a inna nie ma wogole powodzenia" SCHUDNIJ!!!! to bedziesz podrywana.

napisalam jesli nie chcesz sie zmieniac - nie rób tego. ale miej swiadomość, że nie wsztskim bedziesz sie zawsze podobala taka jaka jestes! niewazne chuda czy gruba... po prostu warto zmienic sie dla SIBIE! dla poczucia satysfakcji...

Gość Vlm
"wiec po co ja mialabym sie zmieniac ? zmieniac sie dla faceta - nie ma nic glupszego moim zdaniem" to tyj dalej. Zdradze ci tajemnice - kobieta wazaca 300kilo jest najbardziej sexi.

Gość lochneciusz
smutna dziewuszka lat 23 , jak widac nie masz sobie nic do zarzucenia... , a mimo to jednak coś Cię boli .... I powiem Ci cos nic nie zmienisz rozpisywaniem sie na kafeteri wez się poprostu w garsć i schudnij troche :) zobaczysz Ty poczujesz sie bardziej atrakcyjna, a takie zmiany napewno udziela się tez partnerowi.. A uwazam ze stwierdzenie " ze zmiany dka faceta sa jakieś nie teges" jest poprostu nie na miejscu !! :P , o to własnie chodzi by myslec nie tylko w kategori " ja" ( mi się należy) ale tez i o tej drugiej osobie i to przedewszystkim ... Jak układ działa w dwie strony to jest bajka !! Jak widac u was jest inaczej, kazde mysli tylko o sobie ... Tak wiec mówię Ci to bez kszty złosliwości : Wez się w garsć i zapracuj na wasze wspólne" lepiej" !! Pozdrawiam. i Powodzenia :)

Ale ja się nie muszę odchudzać, nie ważę przecież aż tak dużo.

Gość władca much
czujesz się dla niego atrakcyjna ?

moja cipka jest dla niego zbyt obszerna:(

Gość Jeśli się kogoś kocha
powinno się go akceptować w całości. Ja nie mam nic przeciwko ludziom puszystym i uważam, że zasługują na szczęście jak wszyscy inni. Jeśłi ten chłopak zdecydował się być z założycielką topiku, to znaczy, że tego chce i powinien się starać. Może nie umie, może się wstydzi. Powinniście o tym porozmawiać. Co do odchudzania się - nie jest to takie proste, jak się wydaje. Po pierwsze wymaga niezwykle silnej woli i samozaparcia. Po drugie czasami zdarza się, że puszyści tacy są nie z własnej winy, a z powodu rozmaitych chorób. Więcej wyrozumiałości! I nie uważam tak, że sama jestem puszysta. Jestem chuda i wkurza mnie to, bo wszelkie ciuchy wiszą na mnie jak na kiju od szczotki, a to nie jest seksowne. Dziewczyny przy kości - weźcie się w garść!

\" Jeśli się kogoś kocha powinno się go akceptować w całości.\" juz widze, jak akceptujesz goscia, ktory wazy 130kilo. Dla was maly brzuch u faceta jest juz problemem.

Gość iskierka o1
nie daj sie dziewczyno ,walcz o swoje,akceptuj siebie taka jaka jestes,kazda z nas zasługuje na szacunekniezaleznie od tego czy wazy 60 czy ponad 100 kg. żałuje ze nie moge teraz rozmawiac ...ale jesli masz ochote na wygadanie sie to...moje gg 4688005 pozdrawiam.e.

Gość pieszczoty to milosc
po 5tyg nie moze byc mowy o prawdziwej milosci, jest tylko pozadanie fizyczne!!! mysle, ze o to tu chodzi:O

Gość blabliblo
Co to za teksty "to tyj dalej". Ona prawdopodobnie tyle waży i kropka, nie tyje, nei chudnie, jest uroczą "stodziewiątką". Zapytaj go wprost dlaczego Cię nie dotyka. Faceci często myślą że tak ma być jak jest, zę kobieta nie ma potrzeb jeśli o nich nie mówi. Nie kręci go twój tyłęczek odziany w stringi??? Zapytaj go o to? Albo lepiej zapytaj co by go podnieciło w tobie, gdyby nie mógł Cię dotknąć tylko mógł patrzeć. I zawczasu przygotuj sobie taką opowiastkę. MOże się zazcynać zwyczajnie zapytaj co go w Tobie kręci, a jak odbije pytanie to powiedz że sobie wyobrazasz że np. patrzysz an niego keidy jest sam w domu... I odwróć sytuację, zapytaj co by go kręciło. gdyby sobie na ciebie patrzył.

Gość bird_
"Nie kręci go twój tyłęczek odziany w stringi???" jasne, 109 kilowa baba w stringach :o na taki widok, to kazdy facet pawia pusci.

Gość Gatita
chyba nie ma wyjscia , trzeba schudnąc. Sama nie jestem szkapą , ale mam kobiecą figure, duze piersi , i dosc szerokie biodra i faceci na to lecą... (56kg 160cm) Dlatego uwazam ze na początek 10 kg wystarczy. Jesli sie postarasz zgubisz je w dwa miesiące i to malym kosztem. Najgorzej gubi sie pierwsze kg i ostatnie, tych kilka brakujących do idealu. Jak bedziesz wazyla te 10 - 15 kg mniej zwroc uwage czy to cos zmienia w podejsciu do Ciebie Twojego faceta. Jesli zauwazysz choc odrobine wieksze zainteresowanie chudnij dalej. Jesli nie ... to moze oznaczac ze Twoj facet po prostu lubi szybkie numerki :) No i pogadaj z nim szczerze. Obawiam sie ze jesli czegos nie zrobisz on moze odejsc do pierwszej szczupejszej nim zainteresowanej... jesli nie chcesz go stracic wez sie za siebie. ja po swietach sama probuje od nowa :) :) :)

Gość julliaa24
nie przejmuj sie ja przy twoim wzroscie waze 73 kg i tez kazdy uwaza i ja tez ze jestem gruba i moj facet tez od pieszczot stroni....

Gość ta smutna dziewuszka
to jest smutna pusia, która założyła już kilkadziesiąt tematów i w każdym z nich obraźliwie nazywała zgrabne dziewczyny i obraźliwymi słowami określała facetów, którzy kochają szkielety, pudernice, wieszaki itp, zamiast zmądrzeć i kochać ją. Ci kretyni nie wiedzą, że jej się od życia nalezy. ;) Jak zobaczyłam następny jej topick, to mi aż niedobrze!.

Gość noname123
To jest smutna pusia? To wreszcie jakis facet ją zechcial?

Gość nie wiem ja wyglądam normalnie
jestem ładna, szczpła, a mój chłopak nie moze się ode mie oderwać, potrafi pieścić dosłownie kjażdy centymetr mojego ciała, nieważne czy się ogole czy nie, czy jestem spocona(on nawet to lubi:D ), czy jestem potargana, czy umyłam zęby czy nie, czy mam pryszcza gdzieś tam. Po prostu jest kochany, akceptuje mnie, mimo że ja siebie dłuuuuugo nie akceptowałam, dosłownie ręce i wszystko inne same mu się rwa do mnie. Gdybym była na twoim miejscu, zrezygnowałabym z tej znajomości. Znacie się kilka tygodni z tego, co pisałaś... Czy tyle jesteście razem. AJ jestem z moim chłopakiem 2 lata i nawet jesczez nie mieliśmy pełnego stosunku:p Myślę, ze musisz lepiej poznac człowieka, z którym chcesz być i nie angażowac się bez uczucia w jakieś związki bez sensu. Jeżeli się kogoś naprawde ie kocha i ludzie sobie nie odpowiadają, nie warto marnowac czasu...:(

Gość nie wiem ja wyglądam normalnie
No i tez nie zmieniaj się specjalnie, jeżlei sam atego nie chcesz, może tylko zerób coś, zeby sama ze sobą czuc się lepiej.