Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lirene

PODKLAD LIRENE MATUJACY

Polecane posty

Gość lirene

chcialam dowiedziec sie czy ktoras z was go uzywa i jakie wrazenia? czy nie za b wysusza i nie tworzy maski?( czerwony nie wysusza mojej skory) mam cere mieszana ale niekore podklady mi ja za b wysuszaja... teraz uzywam tego czerwonego ale miejscowo i tak korektor.pzdr

Gość edziek244
Ja mam ten podkład. Nie wysusza mojej skóry ni etworzy maski.Po nałożeniu szubko zmienia się w pudrową otoczkę, choc nie to jest jego celem, przez co cera jest zmatowiona.Jednak raczej nie na długo:( Trzeba sie starac w miare szybko rozprowadzać, bo potem, jak się juz w ten puderek zmieni, to tego nie zrobisz. Kolory naturalne, jednak dla mojej jasniutkiej cery i tak są troszkę za jasne(nie wiem jak jest z ciemnymi).jaj mam kolor 13-cappucino i 12-naturalny(wbrew pozorom ten pierwszy jes jaśniejszy...).

Gość mimiczek
używam lirene(tego w brązowym opakowaniu - nie wiem czy to matujący..?)od 5ciu lat(bo niegdyś to był Eris) i jestem b.zadowolona...nie jest to jak zwykły puder sypki ktoego nie znosze ale tak fajnie sie rozsmarowuje. radze przed nalzoeniem go posmarowac twarz kremem nawilzającym. efekt - WSZYSCY MYLŚĄ ZE NIE MASZ PUDRU

Gość onk3
jest świetny juz trzeci kupiłam i jestem bardzo zadowolona, cera jest gładka, nie błyszczy i nie widac pudru wygląda naturalnie

Gość lirene
to dzieki za odp :* szkoda ze sa takie jasne kolory jak ktos juz pisal- uzywam teraz opalonego (z wersji kryjacej i to moj idealny kolor (naprawde ciezko mi znalezcciemny podklad zeby nie byl pomaranczowy ;/ pzdr