Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katalinka22

Masakra chyba umre coś mi sie stało z brzuchem.POMOCY

Polecane posty

Gość Katalinka22

Niewiarygodne co mnie spotkało a Sylwester jużw sobote.Jestem szczupła nawet bardzo 1.68 waga 49 kg. W pasie miałam 59 cm aż w ciągu dwóch dni mój brzuch powiększył sie do aż 85 cm do tego bolą mnie nerki.Nieiwem co robić czy jechac na pogotowie boli mnie i jest tak duzy że ledwo sie ruszam.Dodam że zdrowo sie odzywiam ,niepije gazowanego.Teraz płacze bo niewiem co robić a do tego mnie boli.

Gość na pogotowie
to moze byc watroba albo wyrostek, nie radze lekcewazyc

Gość Katalinka22
nie jadłam prawie wogóle do tego amm silne bóle głowy.

Gość Katalinka22
od kilku dni miałam podkrązone sińce pod oczami.Az tu nagle brzuch zaczął sie powiększac do niewwyobrażalnych rozmiarów.Jest twardy.Załatwiam sie normalnie nawet często .

Gość Katalinka22
Musze czekać na rodziców bo zabarali auto i bede koło 20 pojechali do rodziny i niemma jak jechac a czuje sie coraz gorzej.Na dodatek martwie sie bo jutro mam spotkac sie z chłopakiem i musze coś wymyśleć bo ten brzuch to niewyobrażalnie duży .opisac sie nieda jak duży ze az mi wstyd.Z takiej drobinki jak ja otak wąskiej tali zrobiłam sie w pasie jak balon.

Gość dzwon na pogotowie
nie zastanawiaj sie nawet! ale już! 999

Gość 1st time na kafe
wezwij pogotowie!!!!!!! ale jużżżżżżż!

Gość PseudonimPseudonim
to niewiarygodne :D dziewczyna prawie umiera, silne bóle brzucha, gorączka i co tam jeszcze - ale najważniejsze - TO ZMIERZYĆ OBWÓD PASA !!! :D I TO W TAKIEJ CHWILI - prawie śmierci :D sorry za sarkazm , ale nie mogłam się powstrzymać :D:D:D wesołych świąt !

Gość Katalinka22
jak mi nieprzejdzie to zaraz zapewne wezwe ale wolałabym osobiście jechac do szpitala na odział ratunkowy by obejrzał mnie lekarz bo pogotowie przyjedzie i bedzie chciałą dać mi zastrzyk pyralginya a to cholernie boli i pojadą i każ a przyjsc do lekarza po świętach. Hm dodam że kiedys miałam kamice ale byłam z miesiąc te,mu na konroli i było idealnie z nerkami.Ten brzuch to tak jakby od peęcherza iod jajników w góre taki duży i z tyłu mnie tez koło nerek boli.

Gość dzwon na pogotowie
to moze być wewnętrzny wylew czegoś.... ja bym sie nie zastanawiała sorry za mocne słowa ale jesteś debilką że jeszcze nie zadzwoniłas na pogotowie - samo nie rpzejdzie! a nawet jak brzuch zniknie, nie znaczy ze wsyztsko jest okej!

Gość vzvzz
Katalinko, napisz jak się czujesz

Gość dlksadlskld
i jak sie czujesz?napisz zyjesz jeszcze??

Gość Katalinka22
tak to był problem z nerkami które zaczeły poprostu żle pracować. W ciągu tych dwóch dni piłam 3 litry dziennie i mimo iż sikałam moje nerki niewydalały wszystkich płynów od tego to zatrzymanie wody bo nerki znowu zaczeły chorować.Dostałam dodatkowo środki moczopędne i jakieś tam tabletki.Niezatrzymali mnie w szpitalu tylko kazali poświętach udac sie do swojego nefrologa.

Gość fdfdfd
super ze wszystko dobrze