Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greenway

dlaczego taka jestem?

Polecane posty

Gość greenway

mam cudownego chlopaka od niedawna,ale jest rudy..niby nic, w takim sie zakochalam, ale dla moich rodzicow i znajomyh to "nie chlopak dla takiej ladnej dziewczyny"....nie potrafie go bronic.Dlaczego?

lubisz jak ktos toba manipuluje i wcale Ci na nim nie zalazy tak jak Ci sie wydaje bo inaczej nie zakladalabys tak durnego topicku. masz ssie czym chwalic naprawde,a facetowi mozna tylko wspolczuc takiej dziwczyny.

Gość 24
bo odwagi brak, a co to za roznica jaki ma kolor wlosow, wazne ze ci sie podoba, zacznij ostro reagowac a zobaczysz jak sie pozamykaja, powytykaj troche ich wad, ludzie czesto zapominaja ze i oni nie sa idealni

Gość greenway
wcale mnie nie obrazaja takie wypowiedzi....sama siebie nie potrfaie w tej kwestii nie rozumiem,wiec moze przyda mi sie kilka slow prawdy

Gość greenway
dla mnie nie ma znaczenia Jego klor wlosow, po prostu meczy mnie fakt ze osoby mi bliskie nie akceptuja go

Byłam kiedyś z chłopakiem o którym jak to sie mówi swoje sie nasłuchałam. Że jak ja taka fajna, ładna dziewczyna mogę z kims takim być, etc. Przykre rzeczywiście. Ale wiesz co robiłam? Broniłam go jak lwica! Raz nawet zostałam przez to wyrzucona z knajpy przez ochroniarza :D Bo dla mnie wtedy był naprawdę cudownym facetem i grunt ze spełniał moje oczekiwania :) Bliskim powiedz ze jak nie masz zamiaru wysłuchiwać ich bzdur i tyle :)