Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madisia

Najwcześniejsze objawy ciąż!!!

Polecane posty

Hej kobiety! Jakie miałyście objawy ciąży, ale takie na samiusueńkim początku? Bo ja współżyłam z narzeczonym niby w połowie cyklu bez zabezpieczenia, a trzy dni po tym w moim śluzie były pasemka krwi. Nie zauważyłam innych szczególnych objawów, jedynie potrawy które wcześniej lubiłam nie chcą mi przejść przez gardło i nie mam w ogóle ochoty na seks (a wcześniej mogłam kochać się codziennie). POMOCY!!!

Gość Lolucha
Bolesne, drażliwe piersi - na kilka dni przed terminem @

Bolesnych piersi nie mam. Tylko ta krew trzy dni po strasznie mnie zaniepokoiła

Skoro piszesz, ze to byla polowa cyklu, to mozliwe, ze krew towarzyszyla owulacji. Czasem tak bywa, ze podczas jajeczkowania ma sie troche krwi w sluzie.

Mnie również na początku ciąży bardzo bolały piersi i trochę urosły a tak poza tym to byłam bardzo wyczulona na niektóre kosmetyczne zapachy.

Gość to zalezy
w ktorym dniu cyklu dzis jestes i czy masz w ogole powody do niepokoju

Mój cykl ma średnio 34dni a dziś jest 20dzień. Mam powody bo my z narzeczonym się nie zabezpieczamy. Przynajmniej narazie! Jak będzie dzidzia to dobrze jak nie będzie to też dobrze.

Gość to zalezy
no jesli dobrze w obu sytuacjach,to:)))))) ale jesli masz nadzieje,to jeszcze troszke za wczesnie na jakiekolwiek objawy ciazy....po okolo 7 dniach dopiero sie zagniezdza,a brak@jest najlepszym objawem a pozniej dopiero cala reszta....zycze powodzonka:)))))

Gość pytaniedo lolucha
a dostałaś wtedy okres?

Gość kluklu
Współżyłam z mężem w czasie dni płodnych, przed nimi i po. Miałam dziwny brzuch, kilka razy mdłości, chciało mi się raz wymiotować, zauważyłam, że mam różne zachcianki, humory, nadal bolą mnie piersi, spóźnia mi się okres i co? Wskazywałoby to na ewentualną ciążę. Niestety godzinę temu zrobiłam test - wyszedł negatywnie.

Gość rapapapaja
Moimi objawami były: - powiększone bolące piersi i kompletny brak ochoty na alkohol, mimo, że uwielbiam piwo, to strasznie mnie odrzuciło od wszelkich alkoholowych napojów i od coli. Wtedy zaczęłam się śmiać, że jestem w ciąży... No i jednak jestem!

Gość do kluklu
a ile ci sie spoznia @ i jaki test robilas? najlepsza jest sprawdzic bete...nieraz testy moga zafalszowac wynik....no albo za chwile dostaniesz jednak @:(((((

Kobiety następny objaw się pojawił SENNOŚĆ!!! Leżałam w łóżeczku i oglądałam film i tak nagle zasnęłam. Trzymajcie kciuki żeby to byłą ciąża! Tylko to może uzdrowić mój związek:(