Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowy zelek

wpisujcie na jakie studia sie wybieracie

Polecane posty

Gość malutk a
wiem , nie łatwo znaleśc ciekawa prace z a co dopiero bez wykształcenia a praca w supermarkecie , albo w mięsnym nie jest wielkim doswiadczeniem . Ale zostaja zawsze jakies kursy , może wolontariat itd.

a probuje ktos za granice? ja sprobowalam rok temu i sie udalo! obecnie studiuje na university of nottingham; russian and communications studies czyli rosyjski i komunikacje spoleczna + dodatkowo wybralam sobie moduly z jezyka wloskiego :) polecam studia za granica

Gość malutk a
ja wyjeżdżam na socratesa więc zobacze ja to wyglada:-). Na stełe chyba bym nie mogla za bardzo bym tęskniła.

Gość pomaranczowy zelek
eh wy tu piszecie, ze nie wiedzialyscie jakie wybrac studia, bo tyle mialyscie zainteresowac, a ze mna jest wlasnie inaczej, bo sama nie wiem w czym jestem dobra, co chche studiowac:(, na maturze zdaje tylko matme, na studia poza moim miastem mnie nie stac.nawet jelsi chcialabym sie na jakies wybrac to nie wiem na jakie.interesuje sie psychologia,podroza, ale nie wiem czy tak mi sie tylko zdaje, ze sie tym interesuje, czy naprawde sie do tego nadaje:(. tak bardzo chcialabym byc w czyms dobra, robic to co lubie.. a to filmoznawstwo, to nawet ciekawe, a co po tym mozna robic?moglabys napisac cos wiecej?dziekuje z gory..

Gość zane_tta
ja wybieram sie na rachunkowosc na UW, nie wiem czy to dobra decyzja ale spróbuje:) na portalu http://www.kierunki.net/lupa znajdziecie opisy wszystkich kierunków studiów na konkretnych uczelniach - mi takie zestawienie bardzo pomogło w wyborze, poczytajcie, może szybciej się zdecydujecie bo czas ucieka...

Gość gość
ja bym poszła dziś do zawodówki po licencjacie robię kurs