Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzłośnica

jak trzymać język za zębami??

Polecane posty

Gość zzzzłośnica

wiecie co?? nie umiem czegoś w sobie pokonac, nie umiem ludziom nie mowic o tym, ze cos zrobili wobec mnie nie tak, za kazdym razem kazdemu wszystko wyrzuce.. a jak wpadne w szal wyrzucania mowie o wiele wiecej nic chcialam..

Gość Błękitna Rybka
jak o wiele więcej niz chciałaś? mowisz to co cie boli a bedziesz mowic bo jak sie kogos zrani nalezy przeprosic poza tym inne tez wrzeszcza: ja ci dziecko urodziłam! ty tez masz prawo mowic czym i kiedy cie skrzywdziili

Gość zzzzłośnica
wiem, wiem.. tylko ja nie potrafie nic pominac, czepiam sie wszystkiego.. poprzednio nie mowilam nic, nazbieralo sie za wiele, teraz sie boje nie mowic czegokolwiek, przesadzam po prostu!

Gość Błękitna Rybka
ano włąsnie nie rozmawialiscie ze sobą nazbierało sie nic dziwnego ze wybuchlas trafiło cie jak sie alkowa wypowiadała o tym ze przebierasz zebys nie miała to co ona to bys i sprzatania sie wzieła. I kto to mowi. Ona niech sie lepiej nie odzywa albo buty niech szyje dziob zamknie

Gość gość
Niektore tematy nie mozna dlugo trzymac w tajemnicy. Sa takie,ktore nalezy naglasniac jak np.stalking.