Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona. .

Po co komu święta ?!?!

Polecane posty

Gość nio too
Hmm. Racuchy, mniam !

Gość nio too
To się wykręcisz wizytą u psychiatry :D

Gość nio too
Dobry psychiatra Cię wysłucha...następnie wyśle na długi, świąteczny wypoczynek z dala od teściostwa :D

Gość nio too
hahaha

Gość pstoka
malo mamy w polsce chrzescijan,ale prawdziwych

Gość Wacek z Drezna

Gość znudzona. .
jak już wcześniej wspomnialam, najchętniej wyjechałabym stąd jak najszybciej, może do jakiegoś przytulnego domku z kominkiem? ale niestety,nie stać mnie na takie luksusiory 😠 ,więc już teraz zaczynam odkładać pieniążki na wyjazd w przyszłym roku. . . laptopik pod pachę i tyle mniw widzieli . . . :D

Gość Klementyna z Konstancina
A ja myślę, że ludzie zapomnieli o co w tym wszystkim chodzi.

Gość no cóż...
a choćby dlatego żeby zobaczyć to jakie relacje ma się w rodzinie.... czym jest dla Was rodzina... Przecież nikt nie zmusza nikogo do obchodzenia świąt (skoro jest aż tak jak piszecie) to dlaczego nikt z was nie powiedział przed dzieleniem się opłatkiem o tym co mu się nie podoba......

Gość znudzona. .
"dlaczego nikt z was nie powiedział przed dzieleniem się opłatkiem o tym co mu się nie podoba......" DLACZEGO? dlatego ,że wtedy cała rodzina skłóciłaby się na przysłowiowyamen. .. wszyscy rozeszliby się do domów wkurwieni i tyle by było z całych tych świąt . . .a nie zapominaj że ja z tymi wkur********** osobami nadal muszę mieszkać pod jednym dachem.znienawidzili by mnie,juz i tak niewiele im brakuje...

Gość znudzona. .
i nie chodzi mi tutaj tylko o włase problemy, bo chyba nie trzeba daleko szukać rodzinn z podobnymi problemami . . . Tak naprawde wszysvy sie zgodzą,że czegoś takiego ,jak pojęciowo "IDEALNA RODZINA" -poprostu..nie ma :( Tak ktoś sobie dawno temu wymyślił,ale moim zdaniem(myślę ,że nie tylko moim) to się absolutnie nie sprawdza. .. Wczasie świąt to wszystko wychodzi, w czasie swiąt zawłaszcza . . .

Gość no cóż...
znudzona--->a wiesz co jeśli się sprząta na święta to dlaczego ma się wmiatać pod dywan resztę śmieci?

Gość no cóż...
znudzona ---> reżyserujesz ....spróbować warto i wtedy się okaże co będzie i jak będzie i zobaczysz jak Ty się poczujesz mówiąc jak się czujesz w tej rodzinie.

Gość znudzona. .
no cóz-------> nie do końca rozumiem intencje..o co chodzi z tym"reżyserujesz"?

Gość no cóż...
idealna? rodzina ma być rodziną w której każdy czuje się dobrze i bezpiecznie. Gdzie może w niej znaleźć pomoc i oparcie w trudnych chwilach i przebywanie w święta jest radością.

Gość znudzona. .
no własnie! gdzie Ty w dzisiejszych czasach taką znajdziesz ?????? piękne założenie,ale mało w tym realności . . . No chyba że możesz się pochwalić Twoją własną rodziną,zatem zazdroszczę . . . i pewniw też "udanych" świąt.. eh

Gość no cóż...
znudzona---> piszesz jak by to było jak byś powiedziała ....... swoje zdanie na temat świąt? a może właśnie siedząc przy stole zadać pytanie "Czym są dla Was te święta?"

Gość wlasnie czekam na gosci
żal mi ludzi ktorzy zakladaja tego typu topiki.....

Gość no cóż...
znudzona----> przecież to ludzie tworzą atmosferę świąt i jak je spędzają też.

Gość znudzona. .
a mi żal zakłamańców, którzy udają ,że święta to takie pięky,ciepły i serdeczny czas.. no pożal się boże . . .

Gość no cóż...
znudzona----> misiaczek i buźka.

Gość znudzona. .
'no cóż---------> Czym są dla Was te święta?"to proste- NICZYM szczególnym. Wszystko na siłę Kłótnia za kłótnią Więcej nerwów niż to warte

Gość wlasnie czekam na gosci
wez pod uwage, ze nie wszyscy pozal sie boze udaja :) teraz jeszcze bardziej mi szkoda miedzy innymi ciebie:P bo po co taka zlosliwosc...:)

Gość znudzona. .
no jasne! przecież nie można generalizować :) chodziło mi o większośc(co nie oznacza całości) Poza tym, jeżeli dla Ciebie święta to coś przyjemnego - ciesz się i raduj..mi to nie bylo dane zresztą ,jak widać- nie tylko mi :(

Gość no cóż...
jest na to czas...być może teraz...jeśli są wszyscy w domu zbierz ich wszystkich i powiedz co chcesz im powiedzieć (tylko mów o sobie). powiedz co widzisz.....i zostaw ....niech sie dzieje....

Gość znudzona. .
a wiesz ,że nawet miałam taki zamiar? ale niestety- to niewykonalne. . . za ścianą pijana matka, ojciec u babci. . . brat na swietach u rodziny swojej dziewczyny- a ja sama chora- z Wami orzed kompem. No nic tylko pozazdrościc...eh (o reszcie nie wspominam vo są skłóceni od ...uhuuuu...wielu wielu lat)

Gość no cóż...
może jeszcze wieczorem Ci się uda gdy będą w domu wszyscy. To, że będą "wypici" nie zwracaj na to uwagi zrealizuj swój zamiar. Trzymam za Ciebie kciuki.