Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania3980

przemoc w zwiazku

Polecane posty

Gość piano
Aniu! Skoro odważył sie teraz podnieść na Ciebie rękę, to zrobi to jeszcze raz! Nie wierz w to, że to przypadek! Pamiętaj, żaden normalny facet nie ma prawa Cię uderzyć!!! Zyjecie na równych prawach! Czy Ty zachowałabyś się w ten sposó w stosunku do niego? Nie! Więc sama sobie odpowiedz na to pytanie, czy możesz mu jeszcze zaufać....

Gość znam takie przypadki
mam kumpele, ktora kiedys (okolo 4 lat temu) byla szarpana przez swojego chlopaka, kilka siniakow na nogach, ostra klotnia podobno byla, nie wiem czy mozna to uznac za przemoc, prosta sprawa, klocili sie, ona zwierzyla mi sie z calego tego zajscia, mowila ze nigdy mu tego nie wybaczy, ze to koniec, ale po kilku dniach zmienila zdanie, po prostu nie potrafila bez niego normalnie funkcjonowac, to naprawde milosc, ta kumpela jest moja dobra przyjaciolka, zwierza mi sie ze wszystkich problemow i wie ze moze na mnie liczyc, znam jej chlopaka to naprawde fajny czlowiek i nigdy bym nie przypuszczal ze moze zrobic krzywde swojej dziewczynie, z boku- idealna para, od tamtego zajscia nigdy wiecej nie podniosl na nia reki, jetst szczesliwa i mowi ze dobrze zrobila nie zostawiajac go wtedy- ludzie ja nie wiem jak jest w przypadku tej dziewczyny co zalozyla dyskusje ale nie mozemy od razu skreslac faceta

Gość Maniek_Jestem
kobiety zupelnie inaczej postrzegaja niektore sprawy niz mezczyzni, dla was nawet mocniejsze zlapanie za reke to przemoc

Gość mandrivvvva
dla mnie facet ktory bije to dupek

Jeśli facet uderzy raz to może nigdy więcej tego nie zrobić, ale jeśli uderzy drugi raz to już będzie to robił kiedy zechce. Do Błękitnej Rybki - napisałaś: z tego co widzę to wiele matek nie umie zajmowac sie dziecmi za to robia to swietnie ojcowie dziadkowie widac to nawet po ich realcji na dziecko jego zachowanie w kosciele. Ja współczuje tym matkom, które nie są w stanie zapanować nad zachowaniem dzieci... Dzieci je lekceważą, bo ojciec i dziadkowie je tego nauczyli, jeśli kobieta ma autorytet u męża to ma go i u dzieci.

Gość vivien4
zgadzam sie z seksowna

Gość Klub Pomocnych Matek
Od miesiaca prowadze KLUB POMOCNYCH MATEK. Zajmujemy sie takze formami przemocy.Intensywnie z tym walczymy. prosze wejsc na moj temat na kafeteri pod tym tytulem albo napisac sms 697758750 albo e-mail asia.sol@poczta.onet.pl