Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna kobietka

Jak to jest, kiedy mężczyzna kocha kobietę?

Polecane posty

Gość a może po prostu
nie mają ochoty na towarzystwo zgryźliwej i jednak wulgarnej osoby?

haha to mnie znasz? z frustratami nie gadam, zwlaszcza ze nie gadasz na temat, baaaaaaaaaaaaaaaj

Gość znam cię z tej wypowiedzi
"ma egoistycznych znajomych, ktorzy wola kopulacje w domowym zaciszu" to dużo tłumaczy...między innymi to dlaczego sama siedzisz w domu

Gość a gdzie
pasadenka użyła wulgaryzmu? Podaj chociaż jeden przykład...niektorzy nie muszą sie dowartosciowywac przekleństwami :)

Gość mówienie o znajomych że
kopulują w domowym zaciszu jest dla mnie wulgarne. Ale to kwestia indywidualna. Ciekawe czy jak z nimi rozmawia to tez tak to nazywa...

Gość kopulacja
to przeciez normalne slowo, nie masz co robic czy co ze odbiegasz od tematu? Widac ze musisz sie jakos dowartosciowac, żal mi takich ludków

Gość jeżeli to normalne słowo
mm nadzieję, że pasadenka używa go w rozmowie z tymi znajomymi. Dla mnie cała wypowiedź o ludziach, którzy zamiast z pasadenka iść do kina ...kopulują jest wulgarna i ... żałosna

Gość idealna kobietka
Nie kłocić mi się tu !!! Tylko pisać, pisać, pisać-zwłaszcza panowie: Jak to jest, kiedy mężczyzna kocha kobietę? I KOLEJNY RAZ POWIADAM: NIE PYTAM O SEX !!!!

Gość sexowna sąsiadka
Ej, no-to jak to jest?

Gość oj uwazaj
z tym osmielaniem i przejmowaniem inicjatywy... Tkwie w bardzo podobnej sytuacji... Od ponad roku pracuje z bardzo fajnym facetem. I od samego poczatku tez byly dziwne (mile) spojrzenia, usmiechy, zarty, czasami bardzo glupie, z jednej strony widac bylo, ze chce ze mna przebywac, z drugiej byla w tym jakas niesamowita nieporadnosc i niesmialosc... Z czasem sie troche do tego obydwoje przyzwyczailismy, a on, jak to okreslily moje bardziej doswiadczone kolezanki, nauczyl sie nad tym panowac, ale wszyscy wokol nadal twierdzili, ze on jest bardziej niz zainteresowany. Rozwinela sie z tego fajna kumplowska znajomosc, a z czasem na jakiejs imprezie szukalismy pocieszenia po innych zwiazkach w swoich ramionach... I cos sie zaczelo rozwijac, ale ja najwyrazniej chcialam za duzo i za szybko i go sploszylam...Kilka tygodni bylo strasznie, sztywno, dziwnie, kontakt prawie sie urwal... Teraz powoli wracaja dawne relacje, ale juz nie ma tych blyskow w oku, poplatanych slow, ukratkowych spojrzen... No moze czasami... I chyba zaluje, ze to sie stalo, bo moze wlasnie dlatego bylo fajne i wyjatkowe, ze nigdy nie zrealizowane...

Błękitna Rybka \"całe mysli są zaabsrobowane nią. Sprawia mu przyjemnosc zobazenie jej choc na chwilkę rozmowa z nią choc na chwilkę przynajmniej ja tak mam\" Ja tak mam. Kocham moją EX z calego serca. Caly dzien jestem smutny przygnebiony, a jak ja widze chociaz na 10 minut to juz do konca dnia mam super humorek. Jak sie kogos kocha to sie to czuje. I potrafi poprawić humor :)

Gość hmmmmmmmmmmk
powiedz jeszcze, że ma na imię Adam....

Gość brzydulllka
Mnie chyba nikt nie pokocha, czemu nikt nie kocha brzydul z poczuciem humoru? :(

Gość poodnoosniik
podnoszeeeeeeeee

Gość ideallna kobietka
Nie trzeba czytać wszystkiego, by udzielić własnej odpowiedzi na pytanie: Jak to jest, kiedy mężczyzna kocha kobietę? I KOLEJNY RAZ POWIADAM: NIE PYTAM O SEX !!!!

Gość tyż cikawa
To jak to jest????????