Scoop 17 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Mam paleczki dwie pary, vic virth 5a i jojo mayer biale lakierowane Ktora bys chciala dostac w morde, gina? Fajnie byloby posluchac jak jeczysz z bolu, bo cie boli Edytowano 4 godziny temu przez Scoop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zaraz was zglosze Sio i nie ma was dzieciaki.. Już mnie nie ma 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 4 godziny temu Malowany and namiotowiec to stulejarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu Czerwony slad na twojej wstretnej zapijaczonej mordzie tez na pewno by ci pasowal To jak strzal z bicza, nie boj sie Chwile poboli i przestanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu No i co? A ty wstretna zapijaczona oblesna maciora xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ciekawe czy zeba by sie dalo wybic tej Ginie Skoro pije i pali, to na pewno slabo z higiena jamy ustnej Jeden strzal i 8 wypada jak salowej u dentysty niedawno xD Edytowano 4 godziny temu przez Scoop 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu A ty co robisz za emoty stulejarzu? Niejedne paleczki rozjeebalem na blachach od perkusji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Malowany and namiotowiec to stulejarze Ten temat płonie od wariatów Trzeba natychmiast zadzwonić do Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 24 minuty temu, Scoop napisał: Widzialem jak ta wstretna srina zebrala ostatnio od Byczego pieniadze i sie wyzalala ze pozyczki juz nie dostaje, haha wstretna biedaczka To nie wydawaj na fajki i alkohol ty oblesna karykaturo baby, to pieniadze beda Ciekawe za co byczy by jej dawał chyba aż taki głupi nie jest xD Edytowano 3 godziny temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ten temat płonie od wariatów Trzeba natychmiast zadzwonić do Choroszczy Haaa haaaa. Karetki nie wyrabiają na sygnale… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Zalosne jestescie wy wstretne baby Fajnie byloby, gdyby salowa zdechla w koncu, to w koncu zobaczylaby sie ze starym, a ta wstretna gina przestalaby kozaczyc xD Edytowano 3 godziny temu przez Scoop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Scoop napisał: A ty co robisz za emoty stulejarzu? Niejedne paleczki rozjeebalem na blachach od perkusji xD Kobiety chcesz bić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Haaa haaaa. Karetki nie wyrabiają na sygnale… I pługi śnieżne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Scoop napisał: Zalosne jestescie wy wstretne baby Fajnie byloby, gdyby salowa zdechla w koncu, to w koncu zobaczylaby sie ze starym, a ta wstretna gina przestalaby kozaczyc xD Wara od mojego taty. Dziś dostaniesz bana. Żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu No karetka i ciebie na odwyk ty wstretna pijaczko xD Ja juz kiedys w psychkatryku siedzialem, ty jeszcze nie, ale nie martw sie xD. Wszystko przed toba xD W koncu tam trafisz, bo ci sie od tego chlania swoje wypala xD Bedziesz kozaczyla, jak cie w pasy zapna, bo ci sie bedzie wydawalo, ze jestes gwiazda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Kobiety chcesz bić? Tym bardziej że salowa by mu przywaliła xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Spoko, mam jeszcze kilka kont xD Pewnie, takiej ginie albo sliwce bym przypieerdolil z paleczki od perkusji xD Chcialbym posluchac jak kwiczy z bolu xD by sobie popyskowala, predko by sie uciszyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Tym bardziej że salowa by mu przywaliła xD Poskręcałaby go jak precla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu No salowa, ojciec juz czeka xD Moze jak bedziesz leciala do urojonego egiptu, to samolot pieerdolnie i bede tancowal, ze w koncu ze starym sie zobaczylas W PIEKLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Spoko, ja bym sie bronil, mam paleczki od perkusji i jak przypieerdole to boli xD Mam tez silne umiesnione nogi xD Nie boje sie wstretnych bab xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Scoop napisał: No salowa, ojciec juz czeka xD Moze jak bedziesz leciala do urojonego egiptu, to samolot pieerdolnie i bede tancowal, ze w koncu ze starym sie zobaczylas W PIEKLE Przesadzasz. Uspokój się fifi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Scoop napisał: No karetka i ciebie na odwyk ty wstretna pijaczko xD Ja juz kiedys w psychkatryku siedzialem, ty jeszcze nie, ale nie martw sie xD. Wszystko przed toba xD W koncu tam trafisz, bo ci sie od tego chlania swoje wypala xD Bedziesz kozaczyla, jak cie w pasy zapna, bo ci sie bedzie wydawalo, ze jestes gwiazda Ale halitozą od Ciebie śmierdzi wstrętny menelu. Odważę się na wulgarny język… WPRDLJ stąd szmaciarzu!!!!! Ohydny i obleśny bezdomny, parchem zarośnięty już raz cię wygoniłam z forum słaby psychicznie człowieku ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Niedawno 80km na rowerze przejechalem w 4 godziny 3 razy w ciagu miesiaca, fajnie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Scoop napisał: Pewnie, takiej ginie albo sliwce bym przypieerdolil z paleczki od perkusji xD Gina to mała okularnica ale salowa jest wysoka i napakowana to samo wieczorna. Śliwka nie wiem jakie ma gabaryty, trzeba będzie się Krzycha spytać Edytowano 3 godziny temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Scoop napisał: Spoko, mam jeszcze kilka kont xD Pewnie, takiej ginie albo sliwce bym przypieerdolil z paleczki od perkusji xD Chcialbym posluchac jak kwiczy z bolu xD by sobie popyskowala, predko by sie uciszyla Za cienki dla mnie jesteś i coś bym napisała, ale się powstrzymam, bo żal mi ciebie. Twojej choroby, wegetacji, że za kurtkę i nowy telefon wiesz co robisz i musisz robić.. Więc odbij i idź do lekarza po leki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Spieerdalaj sralowany A ty gina nie pyskuj, bo ci piana z pyska leci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Oczywiscie, spieerdalaj salowa, a duupy to ty dajesz wstretna hejterko, co mi wmawia prostytucje, jestes goownem, zapamietaj to sobie, a twojego starego zra juz robale, ciebie tez beda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Chuuj ci w duupe, a idz to ty sobie do lekarza wstretna macioro obrzydliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Skoro wy tak kozaczycie do mnie, to ja tez moge xD Sraam na was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Menel to ty jestes, bo to ty tu pijesz i palisz, nie ja Ja od kilku miesiecy alkoholu ani papierosow nie mialem w buzi, ty wstretna prostyytutko za fajki i drinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach