Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatanos

o wyższości kobiet chętnych nad niechętnymi

Polecane posty

Gość szatanos

ja uważąm, że jak kobieta w ciągu miesiąca od poznania nie idzie z facetem do łóżka to znaczy jest kiepsko, a jak nie idzie przez trzy miesiące to można i nawet trzeba powioedzieć jej "bye mała". Kobiety nie są bynajmniej święte ani niechetne seksowi ... jest odwrotnie jesli czują, że facet je bierze od razu wskakują na niego. Jeśłi kobieta nie wskakuje to znaczy, że jej facet nie jest z tych, o których jej chodzi i powinien zrezygnować. Owszem czasem można taką zamęćzyć swoim uczuciem, że straci głowę i zwiąże się z gościem ale to będzie związek, który każdego dnia może się rozpaść jeśłi na przykład w okolicy pojawi się super hydraulik na przykład, albo hojnie uposażony przez naturę listonosz. Dlatego na takie co nam od razu nie wskakują szkoda tracić czas.

Gość Pruknik
też nie lubię kobiet, które się z sobą i swoim seksem certolą. Seks to prosta sprawa i jeśłi ktoś z tego robi jakiś neurotyczny cyrk to ja dziękuję.

Gość kimek
takie lale co udają niedostępne są szybkie jak błyskawica tak naprawdę ! Wiem bo przerabiałem to.

Gość Alezjusz Pilak
najszybsze są młode żonki, którym się zaczyna nudzić w domu. Młode nauczycielki też są szybkie podobno.

Gość szatanos
proponuję nie mówić tu o kobietach patologicznie rozpustnych ale o normalnych !

Gość Alezjusz Pilak
a czy są w ogóle normalne kobiety ? Wątpię.

Gość jako kobieta twierdzę
że może i coś w tym jest...

Normalne kobiety trafiają się normalnym mężczyznom, a dziewczyny z klasą - wartościowym facetom. Wy nie macie szans, panowie. Pozostaniecie przy dotychczasowym, solaryjno-dyskotekowym kontyngencie :) I spłodzicie sobie podobnych, żeby na kafeterii nie było nudno :P

Gość ja nie mam
szans na solaryjno-dyskotekową :( wżyciu na dyskotece nie byłe, a pierwsze lepszy bramkaż, nie ważne w co bym był ubrany, i tak by mnie nie wpuścił. Ja mam na czoele chyba wypisane FRAJER :D i co ja teraz zrobię, jak wesprę kafeterię ??

Gość dobra koleś
powiedz mi dokąd ten link prowadzi ???? NIE NACISKAĆ GO serwis hopka.pl zajmuje sie skracaniem linków więc jak to nacisne to moge wylądować np.: na mamucisekszepokilodowcomej.xxx.xx to tak dla nie zorientowanych :P SPADAJ z tymi linkami

Gość W Y G A
kobiety są jak kangury - cały czas skaczą i wskakują ... ale niestety mają swoje ulubione pastwiska.

Gość ewinka19
ze zdumieniem obserwuję jak moja pachwina staje się miejscem coraz bardziej publicznym ... nie wiem jak do tego doszło ale muszę wprowadzić jakieś ograniczenia. Może tylko rudych wpuszczać ?

Gość jak ta pachwina
jest taka publiczna to zapodaj zdjęcie

Gość ewinka19
kiedy piszę, zę muszę z tym skończyć, baranie !

Gość jak ta pachwina
co ci szkodzi :P Koleżnaki powiedzą ci czy ładna. Dostaniesz poarę propozycji zarobkowych, dopwartościujesz się. twarzy nie miusisz wklejać, nie jesteśmy mashohistami :classic_cool:

Gość a moze o
daj fote to pomoge ci z tym sknczyc, skutecznosc 100%

Gość ewinka19
żebractwa nie trawię !!!

Gość bo żebractwo
za mało płaci za używanie pachwiny? :classic_cool: