Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katusia

Jak mam się zachować. Spierdziałam się w towarzystwie.

Polecane posty

Gość Katusia

Byłam wczoraj na Wigilii u znajomych. Było nas 16 osób. I nagle... w chwili kiedy jak na złość było przy stole zupełnie cicho ja bardzo głośno, a chwilę potem okazało się, że również bardzo śmierdząco spierdziałam się. Wybiegłam po tym zdarzeniu z pokoju, ubrałam się i wyszłam. Jak mam teraz zachować się wobec moich znajomych i ich gości, z ktorych kilka osób znałam już ecześniej. Bardzo się wstydzę. Pomóżcie!

Gość jestes gorsza niz moj pies
zupelny brak manier przy stole. gdyby moj pies tak zrobil to zloilbym mu zad smycza.

Gość Makowa
co sie przejmujesz mnie sie też to zdarzyło i pózniej uznalam że to było nawet zabawne , zwróciłam na siebie uwage :P , zreszta nie masz większych problemów 💤😴

Gość do pasadenki
ale to było pisane w nocy więc można przyjąć że chodziło o wczoraj

Gość pasadenka wszędzie wietrzy
podstęp 💤

tak czy siak nie wyobrązam sobie jak ktos moglby od razu wyjsc i pojsc do domu, poza tym na pewno pochwalilby sie o tym fakcie wczesniej i nie czekal az do dzisiejszej nocy

Gość pasadenka wszędzie wietrzy
laska mogla byc w szoku 💤 na przyjeciu mówgl byc facet ktory jej sie podobal a tu taka wpadka , sa takie ktore by polknely 20 pigulek po takiej kompromitacji jka Ty pasadenka jestes malo wrazliwa 💤:D

Gość hehe niezle
ja bym nie wybiegla z domu po prostu bym przeprosia ze nigdy sie tak nie zachowuje itd no chyba ze to ci sie nie wypsnelo a tak zawsze sobie pierdzisz i zostalas nakryta :P

Gość sjfklajfhuilshuigsfh
no tak...jesli przy stole siedzial facet, w ktorym dziewczyna sie podkochiwala (ale nie byla to jeszcze prawdziwa milosc) to mozna zrozumiec zawstydzenie.. jesli z kolei wsrod znajomych byly same dziewczyny, powinna uznac to jako zart i zaczac sie smiac jeśli przy stoe siedziala sama smietanka, to mogla powiedziec, ze krzeslo sie ruszylo

Gość vcbbvvvb
JEbac sie moze w pierdach

Gość moszniarz
możesz się podmyć

Gość moszniarz
mam nadzieję, że mój merytoryczny wkład w dyskusję jest dla Państwa WAŻNY

Gość dfgdfg545545
Kurde, nie odgrzewaj spierdzenia sprzed 5 lat!

Gość gaddhj
🌼 {kwiatek} 👋

Gość gaddhj
(ręka) (rączka) (łapka)

Gość gaddhj
🌼 👋 {rączka}

Gość gaddhj
hjdgdffdsgsdgd

Gość gaddhj
(heej) (hej) (ok)

Gość marudo jedna
piszesz czesc w nawiasie kwadratowym

Gość dobrze

Źle zrobiłaś, że uciekłaś. Powinnaś przeprosić gości i otworzyć okno. Idź ich przeproś teraz i powiedz, że jest Ci przykro, że zmuszeni byli wąchać Twojego śmierdzącego pierda i znosić brak kultury, który okazałaś. Obiecaj im, że więcej nie zachowasz się w ten sposób i wyjaśnij, że to że sprykałaś się przy nich, to nic nie znaczący incydent, który nie powinien wpłynąć na wasze relacje. Powiedz, że nie zrobiłaś tego specjalnie, że po prostu zakręciło Cię w brzuchu i nie mogłaś powstrzymać gazu, pomimo, że mocno ściskałaś pośladki. Na pewno zrozumieją i puszczą to w niepamięć. Daj znać jak Ci poszło.

Gość nie ogarniamm
Dnia 1.07.2019 o 01:31, Gość dobrze napisał:

Źle zrobiłaś, że uciekłaś. Powinnaś przeprosić gości i otworzyć okno. Idź ich przeproś teraz i powiedz, że jest Ci przykro, że zmuszeni byli wąchać Twojego śmierdzącego pierda i znosić brak kultury, który okazałaś. Obiecaj im, że więcej nie zachowasz się w ten sposób i wyjaśnij, że to że sprykałaś się przy nich, to nic nie znaczący incydent, który nie powinien wpłynąć na wasze relacje. Powiedz, że nie zrobiłaś tego specjalnie, że po prostu zakręciło Cię w brzuchu i nie mogłaś powstrzymać gazu, pomimo, że mocno ściskałaś pośladki. Na pewno zrozumieją i puszczą to w niepamięć. Daj znać jak Ci poszło.

No na bank nie zobaczą w tym nic dziwnego, że przyszła przeprosić za swojego pierda, który miał miejsce jakieś 13 lat temu 😛 Daj spokój, do tego czasu wszyscy zapomnieli. Zresztą nawet jak ktoś pamięta, to nie uważasz, że to dziwne, by po latach nadal to przeżywać?