Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawwaaa

Seks a trądzik??

Polecane posty

Gość Ciekawwaaa

Są moze osoby które mogły by sie wypowiedziec na ten temat? Czy seks pomaga w trądziku?

Gość Ciekawwaaa
Tzn. jak na cere? Jest to udowodnione?

Gość Ciekawwaaa
Nikt juz nic nie wie na ten temat?

Gość lololololololololo lol
ale co ma piernik do wiatraka? :|

Gość ze cooooo
Tiaaaaa... ciekawa, daj sobie dalej wkręciać takie teksty. Najpiej wpływa j z połykiem. Więc leć obciągać kolesiom pod blokiem, poświęcą się chłopaki dla dobra twojej cery.

Gość dsdfsf
odkad zaczelam sie kochac to bylo ok 3 lata temu...moja cera sie poprawila nie wiem czy na tradzik ma jakis cudowny wplyw...ale slyszalam o tym..:)cos w tym musi byc,...

Gość Ciekawwaaa
dsdfsf Własnie ja tez o tym słyszałam i chciałam sie tylko spytac czy ktos zauwazył u siebie poprawe po tym jak zaczął sie kochac... ze cooooo Jesli chodzi o obciaganie pod blokiem to zacznijmi od tego ze nie jestem z takich a poza tym mam chłopaka wiec raczej nie musze sie zaspokajac w sposób puszczania sie ale widac ze ty masz na tym punkcie jakies kompleksy...

jak ja bym się miala wypowiadać to bym raczej twierdziła, ze to raczej abstynencja sexualna poprawia wyglad cery :D tak z mojego doświadczenia :D a tak na prawde to moim zdaniem to bzdura, a obiegowa opinia wywodzi się z tąd, ze kobiety zazwyczaj w podobnym wieku wyrastają z trądziku co zaczynają współżyć.

Gość Tak słyszałaam
No z tego co słyszałam seks po prawia wygląd cery poniewaz hormony sie normują ale nie wiem czy to jest prawda

Gość nic z tego nie pomaga